Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1937576

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket intressant match i natt 01.00 svensk tid då Ottawa tar emot Colorado Avalanche, som gått rätt dåligt på senare tid.

Ottawas målvaktsetta Craig Anderson är på väg in igen, efter hjärnskakningen. Han deltog fullt ut i träningen igår, samtidigt som Anders klev av efter halva träningen pga magsjuka.

Men det är redan bestämt, som jag uppfattat saken, att Anders tar spaden i natt mot Colorado och hoppas nu att han kan fortsätta samma utmärkta spel som han visade upp under den kaliforniska turnén mot Anaheim, Los Angeles och San Jose.

Intressanta matcher närmaste veckan för Ottawa:
16/1 Ottawa-Colorado
18/1 Carolina-Ottawa
19/1 St Louis-Ottawa
22/1 Ottawa-Arizona
Och sedan har vi 10 dagars uppehåll för Allstars etc.

Det som blir spännande att se dessa kommande matcher är förstås om Craig går in och återtar sitt grepp om spaden, eller om Anders lyckas fortsätta sitt fina spel och får fortsätta konkurrera om match.

Som vi tidigare varit inne på känns det som att Anders av slump för första gången kan få en ärlig chans att konkurrera om en förstaspade och om en fortsatt säkrad karriär i NHL.

Om igen nu, Anders! Det här är din chans! Ta den!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tidigare i kväll kommer vi att ha semifinalen i CHL genom "Battle of the Red Bulls" för att utse vilket lag som kommer att få möta Fulunda i Scandal-i-analium / Frölunda i Scandinavium 5 februari i Europamästerskapets final med en miljon i pris för vinnaren.

Det kommer att bli en folkfest och troligen kommer Salzburg - som imponerande slog ut starka Kärpät i kvarten - att vinna, tror jag.

Sedan blir det fortsatt fest i finalen som flyttats från Frölundaborg eftersom man hoppas fylla den större arenan med åskådare.

Det känns riktigt jävla skitbra att Apan är utsparkade från turneringen. Tänk om man skulle drabbats av final i APkraft Arena med 0 åskådare som vanligt.

Min tro är att vi sett Apan delta i CHL för sista gången och det är jag tacksam för. Nu kan Apsupportrarna fortsätta med sitt skitsnack om Kalle Anka-turnering med blåbärsnationer för tomma öron, medan de själva planerar försäsongsmatcher mot Byske och Boliden.
Kommentera