Luleå HF

115726 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1938920

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Andra perioden över, 2-1 för Blues efter 15-14 i skott under andra och med sekunder kvar av perioden åker Jaros ut för tripping då han bredbent kolliderat mot en Bluesspelare som faller, så Blues inleder tredje i PP.

Craig duktig vakt. I matchen rätt mycket kamp framför målet och Craig hänger med bra, starkt av honom att inte gå ned och bli kvar utan kämpar ofta stående och kommer upp snabbt när han gått ned - egenskap som jag noterar och imponeras av.

Svår match. Skulle Anders ha lyckats bättre? Nja, jag vet inte säkert. Första målet genom ett dragskott från distans kanske han kunnat ara snabbare på och räddat. Andra skottet var en kopia, men ett slagskott och därför snabbare och svårare att hinna reagera på.

Och där sätter Pääjärvi i box 2-2 genom att bromsa in och träffas på rören av ett pass/skott. Vi har börjat tredje, alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och matchen slutar 3-2 för Blues. Craig har 92% räddningar med 35/38 skott och allvarligt talat tycker jag att han var stabil och säker.

Tror inte att Craigs insats gör att Anders får nästa spade, men ... Ottawa förlorade matchen. Ja, vi får se hur det fortsätter.
Kommentera