Luleå HF

115479 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1939053

Sv: Forum för Skellefteå AIK
DansbandsWolf: Jag håller med.

Skulle de haft sex Erik Gustafsson på backsidan kunde de nog klarat av det försvarsspel de önskat, men nu har de rättat mun efter matsäck.

Detsamma gäller anfallsspelet där jag tycker att Oscar Möller skärpte sig redan i december och tog kampen inne i slottet genom att söka sig dit. Nu hänger allt fler på och t o m Lindström tycks släppa den bekväma inställningen och gå inåt för att kriga. Slutligen har återkomsten för Tim inneburit att den linan med Hedberg och Wingerli kört upp en j-a fart i slottet och runt om målet. Dessutom verkar det som att övriga spelare vill hänga på.

Och med framgångarna med bara trepoängare (förutom förlusten mot Djurgårn) efter nyår dessutom mot starka motståndare ökar ju chansen/risken för att insatserna får medvind och att alla spelare vill följa med på resan uppåt.

Synnerligen intressant match på torsdag: Luleå Hockey - Skellefteå AIK i en redan utsåld Delfin....Brrrrrrr.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Men vad är detta! Har du startat en Skellefteå bok! Haha Jo jag tackar när en lulesupporter startar ett AIK forum 😂😂
Kommentera

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Respekt för det initiativet. Tror snabbt att vi samlar fler SAIKare än på andra ställen. Kul med en seriös diskussion om SAIK. Tror att man blir svårtuggade på torsdag. De verkar ha kommit igång. Tips ändå 3-2. Lysande tänkt Sven.
Kommentera

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Nja...nog blir det tvärstopp nu...Jimmie eller/och Jocke får hjärnsläpp i vanlig ordning...ni får spela 5 min pp...avgör matchen därefter...typ...
Kommentera