Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1940164

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Jo,tack! Ibland ska man ha tur/bonnröta...å jo jag vet att domarstandarden i Svensk hokky är under all kritik...men effektiviteten hos Lule kan man väl diskutera också? Såg faktiskt inte första perioden🤫...sov som en stock då...läste dock om spelövertaget...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Knegare: Det händer ju alla lag emellanåt att man blir rånad på poäng. Visst, vi spelar fort och snyggt men har inte haft hög effektivitet, helt rätt. Det är målen som räknas och bevisligen så var ni effektivare, 3 mål på 12 skott.

Sen bara ... om det inte var för det systematiska fusket från vissa spelare i SAIK så hade jag tagit av hatten för SAIK, men ... sorgligt. Det finns massor av exempel på spelare som är under huden på motståndare och bidrar starkt till sitt eget lag, såna man hatar att möta i motståndarlaget men älskar att ha i sitt eget. Men här handlar det ju om systematiska filmningar, efterslängar, skadeframkalkande och våldsamma påhopp. Till och med AIKs egna ser Jockes våldsutbrott. Nåt är fel på dessa herrar! Och dom tillåts hållas.
Kommentera