Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1940212


Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Anmälan till Difiplinnämnden:

"Situationsrummet har granskat matcherna som spelades i SHL under gårdagen. Följande spelare har anmälts till svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd som kommer behandla ärendet under dagen.

När det återstår 3:40 av period nummer ett kommer Luleåspelaren nr 36, Emil Larsson, in i offensiv zon och skjuter iväg ett skott mot mål. Pucken är i hörnet när Larsson åker mot den. Skellefteåspelaren nr 10, Joakim Lindström, åker in framför Larsson och stänger vägen för honom. Larsson sätter armarna framför Lindström och trycker honom bakåt samtidigt som han sveper undan hans vänstra ben. Lindström kastas bakåt och faller till isen utan att kunna skydda sig."

KOMMENTAR: Se Bild 7 nedan, som är den som Situationsrummet vill ha till slew foot alltså.

Inte nog med att vi ska torska tre poäng i en match mot Apan vi dominerade. Nu ska aprunkarna dessutom försökte få Emil avstängd!

Se bildsekvensen, eller ännu bättre - se filmen via länken - för att konstatera att detta är ingen utdelad slewfoot utan en kampsituation där Lindström går på pumpen.

Här kommer en korrekt beskrivning:

"Aprunkare Sanny har beordrat den viljelöse, lydige Lärlingen att anmäla följande spelare till svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd som kommer behandla ärendet under dagen.

Emil Larsson
När det återstår 3:40 av period nummer ett kommer Luleåspelaren nr 36, Emil Larsson, in i offensiv zon och skjuter iväg ett skott mot mål. Pucken är i hörnet när Larsson åker mot den.

Skellefteåspelaren nr 10, Joakim Lindström, försöker stoppa Larsson genom att lyfta upp sin klubba framför Larssons kropp och haka honom, samtidigt som han försöker tränga sig in framför Larsson och genom obstruktion begå det andra regelbrottet i samma seans.

Larsson är dock fysiskt starkare än Lindström och Lindströms försök att tränga in framför Larsson misslyckas - Lindströms hamnar med överkroppen bakom Larsson som fortsätter i riktning mot pucken i sarghörnet. Lindström har dock den klubba med vilken han grovt hakar Larsson framför Larssons kropp och dessutom har Lindström skjutit fram vänster knä i sitt försök att utföra interference för att stoppa Larsson.

När Lindströms kropp hamnar bakom den i rörelse varande Larsson, samtidigt som han har klubba och knä framför Larsson, är det helt uteslutet att annat kan ske än att Lindström kommer att falla till isen.

Så sker också och i den sekvensen kan det skenbart se ut som att Larsson sveper med benet, men efter att ha studerat rörelsesekvensen inses det att Larsson endast försöker behålla balansen genom att med kraft stå emot Lindströms vänster ben som olovligen trängt in framför honom och när Lindström faller bakåt eftersom han tappat balansen då hans över kropp faller bakom Larsson tappar Lindströms vänsterben kontakten med isen varpå trycket mot Larssons höger ben plötsligt upphör vilket får kraften i benet - anlagd för att stå emot Lindström - att flyttas framåt.

Efter noggrann granskning konstateras att Apan Lindström skulle ha visats ut 2+2 minuter i denna seans, samtidigt som Luleåspelaren Larsson helt frikänns: han har bara varit fysiskt starkare än psykbrytet Lindström och stått emot dennes regelvidriga attack och det får man vara i hockey.

Difiplinnämnden gör dock följande bedömning: Nu får det räcka med herr aprunkare Sannys bedrägliga inflytande på situationsrummet som haft upprepat dåligt för att inte säga bedrägligt inflytande på den fege och svage lärlingen. Inte bara i det nu aktuella fallet, då Lindström begår två regelbrott och orsakar den situation som innebär att han faller till isen. Dessutom har vi i difiplinnämnden inte ens fått granska den fruktansvärda pungjocke som nämnde lindström delade ut på HV-spelaren Tedendby, men där Sanny med orden "He he, den jocken, den jocken..." beordrade Lärlingen att INTE rapportera psykbrytet Lindström till oss trots att vi med prejudicerande effekt uttalat att "avsiktlig klubba mot underliv ska ALLTID leda till avstängning".

Aprunkar Sanny stängs av från SeMer-studien för fem matcher och förbjuds i fortsättningen att ha någon som helst kontakt med "situationsrummet" som befinner sig i SeMer-studien, bakom en skärm.
Kommentera