Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1941969

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Här ser ni hur en armbågsjockian exekveras. Motståndaren har huvudet åt andra hållet och fokuserar på puck. Skellefteå-grobianen kommer in från sidan och väntar till Zaar spelat bort pucken så att risken minskar att domarna upptäcker det som komma skall. Zaars huvud vrids tillbaka mot Jensen och nu slår han till för att maximera våldet (armbågens fart adderas till hastigheten huvudet vrids med)! Med en diskret rörelse smäller han med våldsam kraft upp sin armbåge rakt över truten på den oförberedda och försvarslösa Zaar och tar snabbt ner den igen för att minska risken för upptäckt och slippa bli straffad för tilltaget. Att komma undan straff är en del av jockandet! Otroligt nog upptäcker till och med kassa shl-domare vad som skett och ger Jensen matchstraff. Jag blir ärligt illa berörd av ett dylikt överfall. Huvva!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Det ser synnerligen medvetet, avsiktligt och fult ut.

Kollade runt på H-sverige och tabloiderna och gissa vad: nästan ingen nämner det hela. Och ingen hade nyss skrivit om att blev anmält.

TILLÄGG. Nu skriver Sexpressen iaf om att Jensen anmälts. Troligen eftersom Sanny - ovanligt nog, eftersom det gäller en Apa - twittrat om att det var en ful armbåge.

Fick gå till ligan för att hitta info om att det skulle bedömas av disciplinnämnden.

Grejen är den att för tre månader sedan stängdes hensen av fem matcher för att han tacklade axeln i huvudet på en warulfv.

Därmed åker han nu som återfallsförbrytare. Det blir säkert minst fem matcher. Kanske sju.

Känns ju inte precis som att jensen löst Apans centerbrist...
Kommentera