Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1942025

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Det ser synnerligen medvetet, avsiktligt och fult ut.

Kollade runt på H-sverige och tabloiderna och gissa vad: nästan ingen nämner det hela. Och ingen hade nyss skrivit om att blev anmält.

TILLÄGG. Nu skriver Sexpressen iaf om att Jensen anmälts. Troligen eftersom Sanny - ovanligt nog, eftersom det gäller en Apa - twittrat om att det var en ful armbåge.

Fick gå till ligan för att hitta info om att det skulle bedömas av disciplinnämnden.

Grejen är den att för tre månader sedan stängdes hensen av fem matcher för att han tacklade axeln i huvudet på en warulfv.

Därmed åker han nu som återfallsförbrytare. Det blir säkert minst fem matcher. Kanske sju.

Känns ju inte precis som att jensen löst Apans centerbrist...
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, igår. Alsenfelt fick tydligen byta sedan han träffats på något sätt. Såg inte situationen så jag vet inte hur det gick till.

Och sedan i OT körde Olle på Torpet. Det där diskuteras tydligen, det blev utvisning och det tycker jag själv var helt korrekt. Tycker verkligen att målvakten ska vara extra fredade och Fläskberget som vid upprepade tillfällen rammat vakter borde inte ens få gå på is.

Att vara vakt är en extremt svår uppgift och man måste vara otroligt koncentrerad på så mycket, men ska inte behöva tänka på risken att bli överkörda i sin målgård.

Med detta sagt vill jag ändå mena att gröningen och rookien som "dömde" vår match igår var extremt hemmabetonade och det är otroligt att Luleå kunde stå emot 10 minuters box mot ett Malmö som var riktigt starka i PP mest hela tiden.
Kommentera