Luleå HF

115823 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1942386

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, och ikväll möter vi alltså vårt bogey team Pölsan. Tack-och-lov spelar vi i alla fall hemma,ner i den gävliga arenan är vi ju nästan alltid chanslösa sedan många år.

Dessutom har Pölsan oväntat - sedan de kommit igång jättebra efter att ha sparkat tränaren som vanligt - tappat stilen rejält.

Man tycker väl att det borde vara vår chans nu, men vana som vi är av att möta och torska mot Pölsan så vet man inte. Emil kommer i alla fall tillbaka från avstängning och Isac-linan blir komplett igen. Tycker det är dags att det lossnar målmässigt rejält för den trion nu; Isac har ju varit helt enkelt strålande sedan han kom in och tog över centrum där.

Som synes av tabelltoppen riskerar vi inte denna gång att passeras av vare sig Warulfv eller Fulunda, som ligger för långt bakom oss (Fulunda spelar inte ens och änk-ligen försvinner deras "en match mer spelad"-försprång).

Men gårdarna kan passera oss och risken för det är inte liten. DIF spelar ju borta mot Timrå som haft det tungt länge och skulle Djurgårn ta tre poäng passerar de oss i topp på bättre målskillnad. Om vi inte tar minst en pinne av Pölsan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Parkeringsbyken runt Apan tycks aldrig ta slut. Som alla vet höll ApPea i åratal på med att utta olagliga parkeringsavgifter av de som skulle på match, trots att han år efter år varnades av kommunen för brottsligheterna. Till slut läckte kommunen information om vad som pågick till media men när journalister skulle intervju ApPea om hans brottsliga verksamhet hotade han journalisterna med att påstå att de "saknade värdegrunnnnnnd...." och alla i Schtaan vet hur sekten tolkar sådant.

Nu har iaf Apan kommit överens med sponsringsdopingskommunen och de har skrivit på ett avtal där ApPea för en struntsumma får fortsätta pungslå de som parkerar på kommunal mark, mot att ApPea och Ap-parkeringsvakter håller ordning runt Apkraft Arena.

Och hur går det?

Inte så bra.

Mot Röglet i förrgår var det tämligen tomt på läktarna. Enligt Apan hade man 3 885 åskådare - redan det en siffra i bottennivå för SHL - men då ska man beakta att Apan räknar en massa tomma stolar som "åskådare" eftersom kommunen pyntar för biljetterna; man har ju frigjort medel genom att släcka samtliga julgranar i norra Västerbotten.

Så igår fungerade väl parkeringen?

Nja, inte om man frågar de 67 personer som drabbades av dryga parkeringsböter (se länk)sedan Apan "hjälpt dem" så bra att de fick en lapp på rutan.

Dessutom riskerar de 67 väl att Ossian förklarar dem som dråpare.
Kommentera