Luleå HF

115824 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1942402

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Parkeringsbyken runt Apan tycks aldrig ta slut. Som alla vet höll ApPea i åratal på med att utta olagliga parkeringsavgifter av de som skulle på match, trots att han år efter år varnades av kommunen för brottsligheterna. Till slut läckte kommunen information om vad som pågick till media men när journalister skulle intervju ApPea om hans brottsliga verksamhet hotade han journalisterna med att påstå att de "saknade värdegrunnnnnnd...." och alla i Schtaan vet hur sekten tolkar sådant.

Nu har iaf Apan kommit överens med sponsringsdopingskommunen och de har skrivit på ett avtal där ApPea för en struntsumma får fortsätta pungslå de som parkerar på kommunal mark, mot att ApPea och Ap-parkeringsvakter håller ordning runt Apkraft Arena.

Och hur går det?

Inte så bra.

Mot Röglet i förrgår var det tämligen tomt på läktarna. Enligt Apan hade man 3 885 åskådare - redan det en siffra i bottennivå för SHL - men då ska man beakta att Apan räknar en massa tomma stolar som "åskådare" eftersom kommunen pyntar för biljetterna; man har ju frigjort medel genom att släcka samtliga julgranar i norra Västerbotten.

Så igår fungerade väl parkeringen?

Nja, inte om man frågar de 67 personer som drabbades av dryga parkeringsböter (se länk)sedan Apan "hjälpt dem" så bra att de fick en lapp på rutan.

Dessutom riskerar de 67 väl att Ossian förklarar dem som dråpare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, nu undrar vi om Apan lägger av nu? De spottade ju upp sig efter nyår och vann flera matcher, bl a mot Luleå trots att de var utspelade större delen av matchen, men eftersom Fläskberget fuskade och lät "benen försvinna).

Men sedan tycks de ha rasat ned i gamla takter och blivit bekväma; primadonnorna återfaller i tänket att "det kan väl någon annan göra".

Först får de stryk av Öret, nästan, men har råflyt och får in kvitteringen efter 59,59,8. Men mot Röglet räckte det inte och det blev torsk.

Trots att Näsan för 170 000 i månadslön (det blir bortåt en mille allt inräknat) köpt in ytterligare en köpespelare, denna gång herr huvudjägare Jensen, som skulle gå in och mata puckar till primadonnorna psykbrytet och Möller som skulle stänka in baljor på OS-linenivå.

Därav blev det intet, men Jensen fixade ny semester på sex veckor.

Under tiden hade Apan skeppat den misslyckade Linus Lindström från blygden så nu blir de allt mer kort på folk, varav bara 3 från blygden och >85% köpespelare.

Efter den inledande upphämtningen i februari pekar det väl mot att Apan kollapsar igen nu. Trots att Näsan köpt in tre nya spelare senaste tre månaderna, för att ersätta de köpespelare han tidigare inhandlat, men som inte ids spela. Och nu behöver han köpa in ytterligare köpespelare eftersom den senast inköpte efter att ha varit osynlig två matcher skämde ut sig med en armbåge mot huvud och ådrog sig säsongens största bestraffning; imponerande trots att han spelar för Apan.

Vad ska de som nu är kvar göra? Lyssna på Dalton och satsa på defensvit styrspel och sarg-ut? Ta chansen, när de får komma in i motståndarzon, att kämpa sig in centralt? Eller falla tillbaka i tidigare mönster; söka upp sargerna där de får vara i fred, vila sig och fundera på till var de ska låta sig köpas för nästa år och för vilka pengar?

Blir det en ny torsk för Apan ikväll?
Kommentera