Luleå HF

115798 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1943735

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Söker man underhållning kan man leta bland diskussionerna som förs mellan Apsupportrar.

Ja, jag syftar naturligtvis inte till apsidan på snacket som numera fokuseras på poesi, vilket per definition innebär inlägg, av tvenne monstrum, som av nivån att döma är "författade" under sådan berusningsgrad att det är imponerande att vederbörande ens träffat några tangenter.

Nej, ingen vettig apsupportrar bryr sig om poesisidan men det finns andra platser. den diskussion som nu förs där handlar om vilket som är den uslaste spelarköpet någonsin. Och när det handlar om Apan finns det förstås massor av kandidater. Primadonnan Aaltonen? Meningslöse Olimb? Mannekängen i målet? Superspelaren Ryan Vesce? Kanonskytten Mustonen? Häradsbetäckare Holloway? Handleden Sörensen?

Ja, det är många om budet.

Men för närvarande håller de flesta på Näsans supervärvning av Jensen - superstjärnan som skulle lyfta OS-linan till internationell toppklass - men var totalt osynlig två matcher innan han skaffade sig sex matchers semester genom ett fult överfall som bara psykbrytet lindström brukar komma undan med.

Apan håller verkligen på att kollapsa. Inte bara laget men nu faller ju hela organisationen samman. Högste ordföranden - mannen bakom värdegrunnnnnnnden - lämnar. CryBert sparkas. Ingen tror väl på allvar att meningslöse mummelklockare får vara kvar. Och vad ska de göra med nödlösningen Dalton, som visat sig inte hålla för modern hockey, men har ett år ytterligare på kontrakt? Som högste ansvarig för hockeyn och kommande köpfester sätts Lill-Nisses farsa - som iofs verkar vara en juste typ men som bara har erfarenhet av pojkhockey på amatörnivå; hur ska han kunna hantera allt ansvar och alla problem? Och publiken sviker totalt.

En förening i sådan gungning, ja rentav sammanbrott, och klart som fan att laget trots försök av Möller att få med sig spelarna i januari, kommer att kollapsa och snabbt ta semester. Det förstår ju alla att en trupp som innehåller en massa av de namn som konkurrerar om sämsta Apköpet någonsin, en sådant trupp kan inte hålla en hel vårsäsong.

Det blir som sagt synnerligen intressant att se bokslutet i juni. Slår Apan förlustrekord igen?
Kommentera