Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944184

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Duncan: Yep, vi kallar det laget för Apan och har goda skäl för det.

Här kommer du med "råttan" och då har jag två kommentarer:

1. Hur motiverar du det?

2. Jag vill påminna dig om att du vid ett antal tillfällen placerat inlägg på denna sida. Dessa inlägg har som regel syftat till att kritisera det som skrivs på denna sida, inte sällan genom negativa omdömen riktade mot Luleå Hockey, Luleåsupportrar och vad dessa skriver. Vi håller en hög acceptansnivå här vilket innebär att de som vill diskutera något välkomnas, men du har aldrig någonsin deltagit i en kommunikation utan avstått från att svara och ibland i stället fortsätta att klistra in omdömen av hånfull eller på annat sätt förklenande karaktär. Det betyder att ditt agerande begränsas till att bara handla om att kasta skit på Luleå som vore vi en allmän spottkopp.

I dessa fall har dina inlägg raderats och du har stängts av för en kort period. Därefter återkommer du och upprepar beteendet varpå du återigen blir avstängd, och för varje nytt tillfälle har avstängningsperioden förlängts.

Detta har förklarats för dig, men det verkar du inte ha förstått eftersom du därefter hoppat in på Apsidan och där påstått "jag blir avstängd på Luleåsidan av en diktator om jag nämner Göte Almqvist".

Nu ligger det till på följande vis. Det finns en nisse som ibland hoppar in och anmäler 10-20 inlägg i rad på denna sida. Denne "skribent" stängs av under perioder för "okynnesanmälningar".

Men vid sidan av det är du den ende som någonsin behövt stängas av från denna sida (förutom att två aptroll livststidsavstängdes för några år sedan). Ingen annan har haft problem med att förstå vad sidan ska användas till och visa nödvändig respekt och netiquette.

Du har alltså aldrig blivit avstängd för något du skrivit, OK?

Utan för att du använt sidan som en plats där du kan kasta skit utan att stå för det. Om du på det sättet tror att Luleåsidan på snacket är din personliga spottkopp har du inte riktigt förstått läget.

När du tagit del av informationen under punkt 2 kan du besluta hur du ska hantera punkt 1. Du får en kort tid på dig att agera och skärper du dig inte är jag säker på att du inser vad som blir följden.
Kommentera