Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945154

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att apmonstret ossian varit på northpower för att läsa vad som där skrivs, tankar blandade med vilda fantasier, varpå att klistrar in det på apsnacket under beskrivningen "Enligt experter och transfergurus...".

Dock saknas diskussion om den nu pågående härvan där primadonnornas primadonna kiosklickornas Bud förhandlar med Näsan om en förlängning. Som inbiten köpoespelare vill Bud minimera arbetsinsatsen men maximera betalningen. Han förklarar i media att han ällllllskar schtaan och som bevis på det vill han vara utanför Sverige drygt sex månader per år, detta för att väsentligen kunna skita i att betala skatt för den infrastruktur och de kioskflickor han utnyttjar när han är här.

Även om kioskbudet räknar med att Apan i fortsättningen inte når slutspel är ju hockeysäsongen lång och på sex månader missar han inte bara delar av seriespelet utan också hela försäsongen och uppträningen. Det där fixar jag själv menar Bud, och hänvisar till tidigare säsonger då han anlänt en bit in på hösten överviktig, otränad, med andning efter första bytet som ett status asthmaticus på kebne, följt av att han varit bekväm i månader innan han fått upp flåset.

På senare år under Näsans köp- och säljfester har ju Holloway sett hur Apan fyllts av överbetalda och bekväma primadonnor och naturligtvis vill han själv fortsätta på den lättjefulla, överbetalda linjen. Näsan är väl kvar ett par månader till och kan nog lyckas sabotera även 2019-2020 för Apan, om de inte inser att de måste släppa in Lill-Nisses farsa att meddela primadonnorna att det räcker nu.

Nedan en bild på Bud när han anlände på hösten efter att själv ha skött försäsongsträningen. Apans fystränare Thomson fick lägga in sig själv på vilohem för att komma igenom chocken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Pölsorne ställer jocke i målet så vi får inte en lulelulevaktmatch. Jocke har tydligen 93,4% räddningar på 13 matcher så det känns svårt.

Vi vet ju att Luleå "alltid" förlorar i den gävliga arenan, men förlusten hemma mot Pölsan för några matcher sedan är man fortfarande skitskur på så vi ser gärna en revansch idag.

NU KÖR VI!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
01.30 i natt Ottawa-Carolina med fyra Luleåspelare: Anders Nilsson och Christian Jaros i hemmalaget medan Lucas Wallmark och Justin Williams lirar för bortalaget.

Det var ju redan tidigare bestämt att Anders Nilsson skulle ta spaden i den här matchen. Och: det är första matchen där det är fullständigt klart att Anders får spaden eftersom han är den bättre vakten. Inget snack om att de delar på uppgiften vid B2B inom 24 timmar etc.

Craig Andy Anderson passade nyss på att skada sig när han värmde upp för att köra ett gympass. Och Boucher funderar på att plocka upp en back-up från Belleville. I så fall blir det väl antagligen Högberg, men tycker det vore kuligare om han tar den vakt som haft 2/3 av Bellevilles spadar under säsongen. Jag talar om Filip Gustavson från Luleå Hockey:-)

Vi kan förstås inte konkurrera med the Heart of Hockey men när vi i natt har fyra kanske fem Luleåspelare i en NHL-match kanske det är dags att tala om the Atrium* of Hockey?

(Fan, va aporna ska vara avundsjuka. ApPravda Norran får väl ge ut en tidning helt i svart och proklamera landsorg i norra Västerbotten;-) )

*= hjärtats förmak
Kommentera