Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945186

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
01.30 i natt Ottawa-Carolina med fyra Luleåspelare: Anders Nilsson och Christian Jaros i hemmalaget medan Lucas Wallmark och Justin Williams lirar för bortalaget.

Det var ju redan tidigare bestämt att Anders Nilsson skulle ta spaden i den här matchen. Och: det är första matchen där det är fullständigt klart att Anders får spaden eftersom han är den bättre vakten. Inget snack om att de delar på uppgiften vid B2B inom 24 timmar etc.

Craig Andy Anderson passade nyss på att skada sig när han värmde upp för att köra ett gympass. Och Boucher funderar på att plocka upp en back-up från Belleville. I så fall blir det väl antagligen Högberg, men tycker det vore kuligare om han tar den vakt som haft 2/3 av Bellevilles spadar under säsongen. Jag talar om Filip Gustavson från Luleå Hockey:-)

Vi kan förstås inte konkurrera med the Heart of Hockey men när vi i natt har fyra kanske fem Luleåspelare i en NHL-match kanske det är dags att tala om the Atrium* of Hockey?

(Fan, va aporna ska vara avundsjuka. ApPravda Norran får väl ge ut en tidning helt i svart och proklamera landsorg i norra Västerbotten;-) )

*= hjärtats förmak
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja. Serieledarna Luleå Hockey ska alltså upp i en för jävla svår bortamatch i den gävliga arenan där man bara vinner en gång var tionde år mot Pölsan. Nu är tydligen Farley fit for fight igen; kanske spelar han redan idag?

Samtidigt ska Apan också spela borta. Det blir väl treligt för aporne - då slipper de lira inför tomma läktare som hemma och dessutom slipper apledningen räkna tomma stolar som åskådare när de levererar apsanningar om publiksifforna. Nu ska de möta något rätt okänt lag, säkert en enkel motståndare, HV eller Hvad de nu heter.

Ser dock lagens huvudtränare och Bulan utstrålar ett säkert och förtroendeingivande intryck - en coach som andra lag skulle önska sig.

Vad Tommy Dalton utstrålar är mer oklart. Känns mest som motsatsen till Bulan. Det måste kännas tufft inför varje match att inte veta om primadonnorna ids anstränga sig.
Kommentera