Luleå HF

92747 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1945905

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det var en diger lista! måste ha blivit många guld sen dom kom tillbaka till LHF!
Framgång kan nog mätas på många sätt och har man inte rätt kompentens så får man förstås köpa in den! annars tycker jag nog att vi har varit bra på att förädla talanger till bra SHL spelare.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: ”vi har varit bra på att förädla talanger till bra SHL spelare.”

Visst, som ni genom uttröttning via ideliga komsi komsi telefonsamtal slitit upp dem från spjälsäng, moderlig värme och kamrater till att drillas i sekthockey och de som inte utvecklades i tidiga tonåren hamnade i frysbox och fick byta om i städskrubben.

En rovdrift ingen annan förening i landet med empatisk kompass och som insett att barn är barn och utvecklas olika haft en tanke på att göra på detta viset.

Nå nu är allt uppe i offentligheten, luckorna täppta och hockeyföräldrana varnade. En sund utveckling som med all önsklig tydlighet avspeglar sig i resultatet för Apans J20 vars nuvarande årgång är den sämsta i mannaminne.

Man blir glad!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: "blivit många guld sen dom kom tillbaka till LHF"

Det är inte bara Glud som räknas. I hård konkurrens med rikare lag från SydBotten som köpt av oss de spelare vi lyft upp till hög nivå har det för Luleå varit en kamp för att under år försvara vår plats i högsta serien och dessutom nästan varje år fått spela slutspel om SM. Något som vi lyckats bättre med än alla andra lag och aldrig tvingats kvalspela.

Men folk tycker olika. Jag är säker på att det finns sådana som bättre diggar att försvinna ned i Allsvenskan bortåt tjugo år, misslyckas i kval efter kval, vara timmar från konkurs och byta namn på laget gång på gång.

Folk prioriterar olika. För mig skulle det kännas konstigt om Luleå besluta byta namn till "ants", "stingheads" och så vidare.
+2
Kommentera