Luleå HF

93245 inlägg · 866 ämnen

Inlägg #1945912

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: ”vi har varit bra på att förädla talanger till bra SHL spelare.”

Visst, som ni genom uttröttning via ideliga komsi komsi telefonsamtal slitit upp dem från spjälsäng, moderlig värme och kamrater till att drillas i sekthockey och de som inte utvecklades i tidiga tonåren hamnade i frysbox och fick byta om i städskrubben.

En rovdrift ingen annan förening i landet med empatisk kompass och som insett att barn är barn och utvecklas olika haft en tanke på att göra på detta viset.

Nå nu är allt uppe i offentligheten, luckorna täppta och hockeyföräldrana varnade. En sund utveckling som med all önsklig tydlighet avspeglar sig i resultatet för Apans J20 vars nuvarande årgång är den sämsta i mannaminne.

Man blir glad!
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Nu har jag nog inte lika bra koll som du wolf :) måste vara tidskrävande att följa upp alla dessa påståenden och det är så klart både hemskt och olyckligt om nån hamnar i städskrubben och så ska det inte vara och då är det bra att du är där och markerar, man får hoppas att förenningen har tagit lärdom av sina misstag och fortsätter med att gör det dom är bra på! att utveckla morgondagens spelare.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: En vacker berättelse! Skulle förtjänas att läggas in efter varje hybrisdrypande påstående av Apan som bästigast:-)
+1
Kommentera