Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1949160

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Köp- och säljlaget Apan letar efter nya vägar.

Som alla vet köpte Näsan på inrådan av CryBert in en massa primadonnor som CryBert räknade med att han skulle skälla ut så skulle de ge järnet.

Så blev det inte. primadonnorna skrattade ut CryBert och var så bekväma som de kände för.

Nu har man sparkat CryBert och Näsan och med dem borta försöker man köpa tillbaka de ex-apor som vägrade komma hem så länge CryBert var kvar.

Och utan primadonnor-köpespelare blir det tomt i Apstallet för alla gratisstölder de baserat verksamheten på genom att lura småpojkar från andra klubbar till schtaan med löfte om fria klubbor, för att sedan presenteras som "åkta approdukter från blygden" - de kommer inte längre.

Så nu börjar Apan köpa. Men färdiga primadonnor? Nej, det gick åt helvitte eftersom Apan saknade kompetens för att bedöma vilka som passade in i ett kommande spelsystem, som också det saknades.

Så nu köper man lite yngre. Idag meddelar mädhåken att Apan köpt in Hesper Olofsson från Timrå.

Det handlar alltså om en norrbottenskille som föddes i pite, började i boden innan han kom till Luleå. Från Luleå gick han sedan till Timrå där han under fem säsonger utvecklats så fint att han i somras draftades i andra NHL-rundan.

Och nu köper Apan honom. Helt klart är priset nu inte bara "fria klubbor" utan Apan får lägga upp rejält med pengar för denna investering; kostsam på sådant sätt att det är oklart hur mycket nytta de får av honom. Kanske går han till nordamerika redan efter sommarens camper därborta? Eller senast nästa år.

Men en sak är säker; nu är Apan beredda att betala dyrt för kortsiktiga vinster eftersom de inte kan få annat.

Vi kan se fram emot en fortsatt köp- och säljfest!

Och naturligtvis kommer Apan senare att presentera norrbottningen Olofsson, utvecklad av Timrå, som en helt egen approdukt från blygden.

Och det är förstås med hänvisning till sådana apsanningar som jag förklarar att därmed är också Niclas Hjalmarsson - som var Luleå Hockeys spelare när han gick till Chcago och fick NHL-ringar - en äkta luleprodukt från blygden:-)

Uppskattningsvis har Apan under senaste året under sin köp- och säljfest handlat in ett drygt hockeylag. För att glädja "supportrar" som apmonstrumet så att han med debil poesi kan yla "plastlag!", "köpelag!" om andra...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att tanten - även kallad hockey-Einstein - på Apsidan uttalar sig om hockey och förklarar:

"Trodde det var uppe i smutsiga Luleå på torsdag men hemma är det inte värdigt bara ta vara på misstag som Luleå gör även hemma, även mot bottenlag, även när de är serieledare."

Är det någon som förstår vad tanten yrar om? Som ens har en talgdank?

Nog för att jag läst obegripliga texter, men de framstår nu som kristallklara, när man jämför med tantens pladder. När man häpen läser vad tanten lallar på med inser man att vi är från olika världar och verkligheter.

Det sägs att alla har sin plats och betydelse och på så sätt kan man förstås hitta även en uppgift för henne, t o m något som är välkommet.

Jag menar att vem som helst som läser det som tanten lallar fram måste ju känna att de själva, jämförelsevis, är fantastiskt begåvade tänkare.

Tack för din insats, lallartant.
Kommentera