Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1949894

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Tack! Lindberg får söka på akuten i skellefteå.
-Vad har hänt?
-Jag trodde vi skulle kvittera men de räddade och vann och jag hann inte stoppa mig utan drabbades av en retrograd uttömning.!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dags att uppdatera tabellen när samtliga lag spelat 43 matcher av 52.

Luleå hänger på hiskeliga Warulfven i toppen. Och sedan har vi ett hopp på 5 poäng eller mer till övriga lag.

Jag tog en lång tabell idag eftersom jag räknade med att vi annars inte skulle upptäcka Apan. Men se, där är Apan. På undre halvan.

Apan har 2-9 poäng minus till lagen högre upp (då räknar jag inte de två ouppnåeliga i topp 14-15 pinnar ovanför).

Men svårt arr se hur Apan ska nå något av lagen ovanför. Snarare inser man att de kommer att dra ifrån.

Däremot är avståndet nedåt inte stort. 0 poäng till Röglet. 2 poäng till Pölsan. 3 poäng till Pungen. Något eller några av de lag kommer att passera Apan.

Om det vore så att de hade ett lag, men aj, vad de är ihåliga. Backar som helsa surven är misstagsrisker, framför mannekängen i mål som tycks kasta in puckar. Och så anfallsspelet där de dyraste köpespelarna är helt osynliga, bekväma primadonnor vid sargen som de är. Medan de som ilsknar till blir avstängda. Och Fläskberget har väl nu lagt ned karriären.

man blir glad
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De spekulerar i svår skada på Fläskberget. Redan innan dess var han kass och hann uppenbarligen inte med. Kanske är det det sista vi ser av honom?

I så fall en passande avslutning. Ledas ut från isen i Apkraft arena när Apan fär stryk av Luleå och publiken skanderar filmare.

Påminner om när Lobben avslutade sin karriär med att tas från isen på matchstraff sedan han vevat samuralslag med klubban mot Tomas Holmströms knäveck.

Eller när Trottoarkantens sigge torskade mot Luleå och bommade slutspel varpå han tyckte det var lämpligt att skada och ta bort Vaclav Burda från Luleås slutspel.

Nu talar jag ju om spelare som kunde prestera under sin karrtär, vilket inte gäller för Fläskberget om vi inte räknar filmningar.

Men i vilket fall blir det ett passande slut för Fläskberget, om det är hans slut. Vi hoppas det!
Kommentera