Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1949911

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De spekulerar i svår skada på Fläskberget. Redan innan dess var han kass och hann uppenbarligen inte med. Kanske är det det sista vi ser av honom?

I så fall en passande avslutning. Ledas ut från isen i Apkraft arena när Apan fär stryk av Luleå och publiken skanderar filmare.

Påminner om när Lobben avslutade sin karriär med att tas från isen på matchstraff sedan han vevat samuralslag med klubban mot Tomas Holmströms knäveck.

Eller när Trottoarkantens sigge torskade mot Luleå och bommade slutspel varpå han tyckte det var lämpligt att skada och ta bort Vaclav Burda från Luleås slutspel.

Nu talar jag ju om spelare som kunde prestera under sin karrtär, vilket inte gäller för Fläskberget om vi inte räknar filmningar.

Men i vilket fall blir det ett passande slut för Fläskberget, om det är hans slut. Vi hoppas det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Så jävla glad, det här var den bästa dagen!

Vi spöar Apan BORTA och för 2:a gången denna säsong, en omöjlighet bara för några år sedan.
Och som vi gör det, äger hallen som vore det en hemmamatch och stänger ner en prattlande Apa, ja man blir glad.
Och som om det inte vore nog förpassar vi Apan till regioner långt ner i tabellen där de inte vistats på en 8-9 säsonger.
Och en hopptacklande Jump får till sist igen för eoner av fulspel med shit happens-skada som troligtvis endar karriären, ett avslut med en derbyförlust jo den svider nog, hörde jag karma :-)

Sådana här kvällar får man inte uppleva många av per säsong så jag firar med en stadig grogg eller 7-8 stycken och tar ut en semesterdag i morgon.
Skål ta mig fan kamrater!
Kommentera