Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1954425

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej, det gick inte. Pungen är fulltaliga igen. Luleå kontrollerar puck i pungazonen i PP men spelarna står alldeles för stilla och då lyckas man inte komma fram till annat än skott på dsitans där pungarne har 3-4 extra vakter och det är tämligen omöjligt att komma igenom.

Pungen har hittills haft en handfull chanser mest på chans plus på ett Luleåmisstag emdan Luleå haft 20-30 skott på mål men det vete fan om något skott överhuvudtaget nått pungens vakt.

Farlig match detta. Får pungarne in ett slumpmål vete fan om vi nå ända fram till pungavakten med något skott innan matchen är över. Eftersom pngarna kastar sig framför och täcker hela tiden.

Pungen har inte många chanser men kommer att köra på kontringar förstås.

Vi skulle behöva få en några baljor så att de ger sig.

Det här är faaaarligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit! Det har varit mycket Pung i första halvan av andra perioden, nu ger de järnet offensivt och lyckas få fram en hel del halvkalibriga chanser men Lassi står pall.

Inte oväntat får Pungen nu sitt första PP, dock oväntat genom att det är en filmning där Broc suger tag i Engsunds klubba, nyper fast den mot kroppen och låter "benen försvinna".

Fläskbergets teknik har studerats och används nu av flera lag tydligen.

Vi står emot detta PP iaf. Men det är en j-a massa Pung på isen nu. De har helt släppt respekten för serieldarna och nu går de 100% för vinst...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Jag är så less vårt PP. Vi står mest och passar back back som dessutom står väldigt nära varandra. Det blir ingen förflyttning på motståndarna. Vi måste hitta någon variant där någon spelare kan hålla i pucken bakom förlängd mållinje. För att tvinga motståndarna att vända sig om. Det blir för enkelt. Förutsägbart
Kommentera