Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1955893

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Jaha Sven. Hockeyallsvensk final mellan AIK och Oskarshamn. Har du någon favorit?
För mig så kvittar det nog men på något sätt så blir det ett plus för SHL med det riktiga AIK som en deltagare. Samtidigt som man skulle unna IKO en sejour i högsta serien. De har lyft spelet från år till år och sett till att ha bra folk på många viktiga positioner där bla vår vän Kenttää varit en pusselbit...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Jo, vore kul för Kenttää om IOK lyckades ta sig upp. Ett lag som då och då hotat nedifrån utan att få en fullträff. Vår vän Rautio Berguv hade en fin tid i IOK när han kom från Norge. Han fick Salo som coach och tillhörde allsvenskans bäste vakter med följd att Almtunas tränare - när han fick erbjudande att ta över Luleå, bjöd mig sig Berguven;-)

Men om jag är strikt egoistiskt vore det för mig personligen utmärkt om Riktiga AIK tog sig upp eftersom det skulle innebära att jag får se två ytterligare matcher live här nere i Fjollträsk. Härliga matcher, eftersom bortamatcher mot Riktiga AIK är de matcher då Luleå historiskt tar som mest poäng: Luleås siffror borta mot Gnaget är bättre än de första Elitserie/SHL-lags siffror hemma mot andra lag:-)

Plus skulle vi få se fram mot ilskan när Riktiga AIK kommer till Apkraft arena där skyltningen och kommentarerna under match påstår att Apan möter "Solna", trots att Riktiga AIK har skriftligt på att Apan ska ge fan i att försöka stjäla namnet av Riktiga AIK.
Kommentera