Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1955905

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag arbetar* som regel* nu för tiden ofta med större* projekt* där jag själv bestämmer* när, hur och var jag arbetar och ofta jobbar jag som bäst när jag parallellt* på annan monitor* har hockey* eller en rulle* uppe*.

Just nu ser jag förstås Riktiga AIK* mot Oskasshamm* och vi har 0-0 efter en period. Intressant!

*korrekt uttal, enligt Luleå Hockeys kommunikations- och mediaansvarige Trebor

*jobbar, ofta, ej mindre, uppgifter, beslutar/avgör, samtidigt, bildskärm, ishockey, film, påslagen, o-Apan

(synonymerna, förlåt, orden med samma betydelse, är angivna som stöd för Ossian, som har lite svårt att förstå ord som inte används i sexfingerområden och får ägna lång tid för att sitta och slå upp orden i lexikon, förlåt ordbok).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Riktiga AIK tar ledningen. En gnagare kontrar efter sargen och slår på distans in ett slagskott i femte luckan på OIK:s vakt, en typ av mål man inte sett sedan Tommy "glipan" Söderström kom hem från NHL och silade sådana i parti och minut så att Djurgårn lät junisen Tellan ta över spaden, som han sedan aldrig släppte. Och Tellan var hygglig mot Djurgårn och klev av sitt välbetalda fleråriga kontrakt för att pyssla med det som intresserade honom mer än hockeyn, nämligen att köpa och sälja aktier.

Och en olycka kommer sällan ensam. En gnagare glider in i slottet och drar in pucken mellan benen på en OIK-back som skymmer och då tar pucken på denne backs skridsko och ändrar riktning.

Flyt för Gnaget, 2-0.
Kommentera