Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1957699

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: He he, vet inte just hur mycket Frukthamstern sponsrar A-laget; kanske mer junisar och långsiktig utveckling och damerna. Men trottoarkantsförsäljning och nedsläckta julgranar håller ni och vi oss ifrån och det känns bra:-)

Yep, slutspelsladdning. Ju längre veckan går, desto mer kommer jag att fråga mig varför, varför, varför var vi så dumma att vi ordnade så att vi fick Läjkers i kvarten? Det lag förutom Warulfven som jag inte tror vi kan slå. Idag var dessutom Läjkers bättre än vi men vi hade medflyt och puckarna ramlade in.

Vill glädjas åt att vi fick lika många pinnar som er i serien, men på axeln sitter någon och viskar att det här var så illa som det överhuvudtaget kunde gå för Luleå: Läjkers opassar oss.

Nåja. Idag får det vara en glädjens dag! Skål. tammefan!

När det gäller kvartsfinalerna får det bli som slutorden av Scarlett O'Hara i Gone with the wind: I'll think about it tomorrow ... After all... tomorrow is another day!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vilken spännande sista omgång vi fick där man för en gång skull höll på Djurgården (usch och tvi) men som vanligt kunde man inte lita på dem.
Tyvärr kommer vi mest troligt få Växjö i kvarten och hade nog hellre mött vilket annat lag som helst...ja, utan Warulfven och förståss vår nemesis Brynäs, som tråkigt nog missade slutspel och får ta vila.
Kommentera