Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1958083

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Och vad än självutnämnda tyckare påstår, har vi all anledning att undra om det inte är regelverkens utövare som - genom att dela ut jätteutvisningar för slagsmål under många år i början av 2000-talet medan de släppt fram PK-företrädare som floskelförklarat att "baaarn ser ju detta" - orsakat detta.

De allra flesta som väljer att utföra brutala överfall inom hockeyn blir inte straffade på isen längre. Skulle det ske, är jag övertygad om att vi skulle slippa en stor del av överfallen.

Ta t ex psykbrytet som roat sig med att klappa klubban i ansiktet på oförberedda motståndare i åratal medan SeMer skrattar gott "He he, den Jocken, den Jocken..." och förbjudit situationsrumslärlingen att rapportera detta. Skulle motståndare fått spöa honom på isen hade fegisen säkert inte vågat. Och det är därför han alltid misslyckats i NHL, KHL och VM. För där törs han inte fegisen, för så mycket har han begripit att så knäppa är man inte i andra ligor att man hoppar fram med PK-mössan på sig när jocken får stryk efter fult och fegt påhopp.
Kommentera