Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1958005

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Ett finger = 2 matcher
Tacklingar som ger hjärnskakningar = ja allt från inget till en 3-4 matcher.....

Tjohoo!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Förresten. Imponerande vinst mot Kronan.

Nu tycker jag ni följer upp det med att spöa Västerås.

I femte omgången slår Västerås Karlskoga, samtidigt som Trottoarkanten tappar en pinne mot Kronan.

Och i sista omgången krisar Trottoarkanten ihop och torskar hemma mot er, varpå ett koppel lag slutar på 12p. Men ni vinner på målskillnad och sedan spöar ni Gnaget och Morsan också.

Så kommer ni tillbaka och intar er riktiga plats. Lite tidigare än man väntat men välkommen ändå!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Och vad än självutnämnda tyckare påstår, har vi all anledning att undra om det inte är regelverkens utövare som - genom att dela ut jätteutvisningar för slagsmål under många år i början av 2000-talet medan de släppt fram PK-företrädare som floskelförklarat att "baaarn ser ju detta" - orsakat detta.

De allra flesta som väljer att utföra brutala överfall inom hockeyn blir inte straffade på isen längre. Skulle det ske, är jag övertygad om att vi skulle slippa en stor del av överfallen.

Ta t ex psykbrytet som roat sig med att klappa klubban i ansiktet på oförberedda motståndare i åratal medan SeMer skrattar gott "He he, den Jocken, den Jocken..." och förbjudit situationsrumslärlingen att rapportera detta. Skulle motståndare fått spöa honom på isen hade fegisen säkert inte vågat. Och det är därför han alltid misslyckats i NHL, KHL och VM. För där törs han inte fegisen, för så mycket har han begripit att så knäppa är man inte i andra ligor att man hoppar fram med PK-mössan på sig när jocken får stryk efter fult och fegt påhopp.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apropos diskussionen om utländska spelare i finallagen för damhockey som fortsätter i morgon. En flagga för medborgarskap för varje spelare i truppen enligt rostern.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En domareskandal på Hovet. En gangare framför Oskas mål kastar sig över en Oskars, slår denne till isen och fortsätter genom att spöa upp den liggande.

Ingen åtgärd från zebrorna.

Som strax därefter väljer att ta ut två oskare för att ge Gnaget 5 mot 3 igen, eftersom det är de enda lägena som Gnaget lyckats måla på Luleåutbildade Rifalk idag.

Dessa zebror är helt köpta. Riktigt dåligt. Men de är populära hos publiken...

Oskar klarar att stå emot boxen. Åtta minuter kvar av tredje, 2-3 för Oskars.
Kommentera