Luleå HF

92744 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1958029

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En domareskandal på Hovet. En gangare framför Oskas mål kastar sig över en Oskars, slår denne till isen och fortsätter genom att spöa upp den liggande.

Ingen åtgärd från zebrorna.

Som strax därefter väljer att ta ut två oskare för att ge Gnaget 5 mot 3 igen, eftersom det är de enda lägena som Gnaget lyckats måla på Luleåutbildade Rifalk idag.

Dessa zebror är helt köpta. Riktigt dåligt. Men de är populära hos publiken...

Oskar klarar att stå emot boxen. Åtta minuter kvar av tredje, 2-3 för Oskars.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ena huvuddomaren i denna match har ofta dömt AIK matcher i år är från Solna!! Undrar hur det skulle ha låtit om Luleå hade haft en "egen" domare som dömde!! Fungerar bra i den stora huvudstaden tydligen!!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Oskass vinner matchen med 2-3 och har nu halva inne för att nå kvalet till SHL.

I slutet av matchen försöker Riktiga AIK med 6 mot 5, men Oskass får iväg pucken ner mot Gnagets kjortsida dit en Oskare är först, 15 sekunder kvar av match. Så han väntar in första gnagare och då blockar han pucken mot sargen varpå han strax är attackerad av ett helt gäng gnagare men de får inte loss pucken. Då börjar de spöa honom och när de fått ner honom på isen går det loss på honom med klubbor och nävar. Övriga oskare rycker in och då blåser zebrorna av för tek med 4 sekunder kvar. Några få blir utvisade, men allvarligt talat: samtliga gnagare skulle ha visats ut och snarast haft matchstraff hela bunten. Å andra sidan körde de näst intill så där matchen igenom, för att med stöd av impotenta zebror som publiken skrämt slag på, lyckas "vinna".

Men oskarna var bättre helt enkelt och kunde inte skrämmas att förlora.

OK för att kämpa, men det gnagarna levererade var bara att försöka skrämmas och spela fult.

Mycket nöjd med att de misslyckades.

Trots att Riktiga AIK i SHL skulle innebära att jag skulle få två matcher till att se Luleå Hockey live, vill jag helst slippa. Sådan här skit betackar vi oss för.

Jag har funderat på zebrornas "insats" och jag ger mig fan på att det berodde på något som hänt utanför hockey. Avstår från att säga vad.
+2
Kommentera