Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1960388

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hallam tyckte efter matchen att "vi kunde väl ha fått med oss något PP också" och Versteeg fyller på med att " Jag har varit här två gånger nu och de har haft åtta powerplay samtidigt som vi haft noll, säger Versteeg och fortsätter:
– Så det kanske finns en anledning till varför de kom tvåa i SHL när man tänker på det."

Vad han antyder är svårt att veta, men eftersom det kommer efter hans gnäll på utvisningen mot Olausson "jag trodde han var död" låter det ju som att han menar att vi filmar oss till utvisningar.

Samtidigt som Brendan Hollywood Shinnimin spelar för Läjkers?

Sanningen är inte 8-0 utan 7-1 och med hänsyn till vad Läjkers åkt ut för och hur de uppträtt är det pinsamt att han gnäller.

Han får medhåll av Linus Fröberg.
– Jag tycker vi ska ha ett par. Några av våra ska inte vara utvisningar heller. De blundar lite för slag efter avblåsning. Men det är som det är, det jämnar ut sig. Vi spelar hemma nästa gång och då får vi se till att jobba hårt för att förtjäna det, säger Fröberg.

Nej, jag tycker inte att han borde åkt ut för kollisionen på Olle, men jag tycker också att det fanns ett otal andra situationer där zebrorna kunde plockat läjkrar. De bröt mot reglerna ganska genomgående och då åker man på utvisningar.

Några exempel på hur de uppträdde för att "freda" målet: se matchsekvensen i länken och efter ungefär 1.57 då Johan Harju försöker slå in en lös puch i Läjkers målgård hur i stort sett alla läjkrar är där och slår på Johanoch de bryter sekvensen just när en läjk tagit halsgrepp på Johan men jag kan berätta att denna läjl slänger ned Johan på isen varefter läjkrarna slänger sig ovanpå och slår. För att han hade mage att förska slå en lös puck i mål?

En liknande situation efter 2.10.

Nej. Jag är inte imponerad av Versteeg och Hallam i eftersnacket. Har alltid tyckt att Hallam barit imponerande i intervjuer och sannerligen en god vinnare.

Men en god förlorare, det som är så mycket svårare? Nej, det tycker jag inte. Där faller Läjkrarna.

Kanske var det så att det Hallam skulle ha sagt idag, hade han varit objektiv, skulle ha varit "Oj, jag hade inte väntat mig att Luleå skulle vara så bra. Vi hade just ingenting. Vete fan hur vi ska klara detta."

Ni förlorade inte för att motståndarna fuskade.

Ni förlorade eftersom ni mötte ett för dagen bättre lag.

Och det är hela saken.

EAT THE PAIN!

Gnällspikar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Håller med...visst kanske Växjö hade kunnat få med sig nån utvisning, men vi också...definitivt.
Harjus sekvens då han är på Shinimin då han har halvfriläge är absolut ingenting. Arto menade att det kanske kunde varit straff men det är absolut nej då Shinimin inte var helt ren, utan Harju var på sidan av honom....vidare så gjorde Shinimin ett riktigt svanhopp som Hollywood skulle vart avundsjuk på så i den situationen skulle båda haft en tvåa eller ingenting alls och det var det sistnämnda som som domarna dömde.
Skönt med seger och bra start och tycker den var rättvis också.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har inte sett er match eller sekvenser från den. Men grattis till segern. Det var ett fint besked för er att formen är intakt från sista omgången då ni piskade dem i genrepet

Vår match slutade lite slumpmässigt i förlust. Spelmäsigt var dock vi klart piggare än jag hade våga hoppats efter en veckas ledighet

Om detta var (som vissa sade) HV's bästa match för säsongen, och en medlemåttig sådan av oss, så finns det fortsatt goda möjligheter att trots allt slå ut detta starka HV

Bra med folk också för att vara en kvartsfinal i Karlstad. Hör inte till vanligheterna med 8000+ på läktarna match 1 i en kvart

Spännande fortsättning följer imorgon
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: 11 to go 💐👊🏻👊🏻🤘🏼
Kommentera