Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1960505

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kvartsfinaler för lag 3-6 från serien idag, och Fulunda ville inte överraskas av Malmö i år igen och krossade skåningarna med 4-0 i första perioden. På Hovet har Apan 0-2 med fem minuter kvar och ska väl lyckas stjäla denna bortamatch. Har småtittat något och det är som väntat; Djurgårn som i höstas var bäst i landet har drabbats av svåra avbräck och når inte riktigt upp medan Apan kör sin vanliga aphockey och saboterar allt spel. Och tjafsar, och gruffar, och stökar, och slår på motståndare. Trist att se, men det tycks lyckas.

En pinsam "prestation" av Apjensen som kommer i full fart mot pucken som närmar sig Djurgårdsmålet. När Apjensen inser att han är chanslös att nå pucken "försvinner benen" på honom och den närmaste gårdaren visas ut., varpå Apan sätter 0-1 i efterföljande PP.

Det ärndrar ju läget för matchen, DIF tvungna trycka på mer och Holloway får utrymme för kontring efter kant. sätter ett snyggt skott till 0-2.

Förutom det generella fulspelet alltså en rejäl Hollywood som tar Apan till vinst idag. Kan de verkligen vara stolta av att skämma ut sig så?

Den mest skrämmande upplevelsen dock när SeMer-kameran letar upp ApPea och Fläskberget på läktaren. Riktigt vidrigt. Påminner om när man besöker KHLs officiella hemsida som är fullsmockad av annonser för avklädda kvinnor. Lika väsenskilt från hockey här, även om de inte visar kvinnor men köpta monstrum.
Kommentera