Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1960856

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan byter ut mannekängen som varit pinsam i första och sätter in lille lindvall, som är lika usel han. En DIF-spelare skjuter ett långskott och lindvall står helt stilla och försöker inte ens rädda varpå DIF får 2-4.

Omedelbart efter det visar Apjensen att han hunnit få apbuldning och låter "benen försvinna" vi minimal närkontakt med gårdare och de av apflocken styrda zebrorna ger Apan sitt FJÄRDE PP I RAD!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Helt tydligt att Apans vaktbyte fått önskad effekt. Mannekängens 75% i första perioden gick spikrakt upp till imponerande 80% av lille lindvall.

Snart fem minuter spelade av tredje perioden, fortfarande 2-4. Nyss en avblåsning efter blockering av lille lindvall, inget speciellt med det. Då kommer den ilskne kvänen i full fart, väntar fram rumban och ska ramma en gårdare som elegant flyttar på sig varpå kvänen dråsar omkull och får vara ilsken mot isen. Det stimulerar hela aplaget att dyka upp för att gruffa och gissa vad? Appubliken vrålar på utvsining på gårdaren Brodin. Det är för pinsamt.
Kommentera