Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1960891

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: 4831 i hallen, pfssst det har vi på damhockey :-)

Den arga kvänen är den största anledningen till Apförlusten men Yoda-Ossian håller honom som bäst i laget, det säger allt om trollets hockkykunskaper.

Vi är det enda laget som har 2-0 i matcher, ingenting vunnet ännu förutom att vi har garanterat 3 hemmamatcher detta slutspel och mera pengar till föreningen.

Man är glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Vi kan tänka att vi redan ekonomiskt lyckats över förväntan och att ha tagit två matcher av läjkrarna - regerande mästarna - det är inte kattskit!

Väntat och underhållande att den ilskne kvänen och hans backkollegor börjar sprida misstagen liksom de inköpta apvakterna:-) Nu räcker det förhoppningsvis inte ens om de lata primadonnorna försöker spela hockey:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
På apsidan går diskussionens vågor höga, åtminstone så länge som det tar Barbro att hitta redera-knappen. Inläggen försvinner fortare än de läggs in. Slätstrukna instämmande hurrarop som bekräftar samstämmigheten de två emellan. BarbroYodas sanningar (lik Gollums dialog med sig själv) får ju inte störas av oliktänkande, liksom för en viss dynasti i Nordkorea!

Nu läggs all skuld för förlusten idag på vakterna i Schtaan. ”Vi är det bättre laget ...”. Det man lär sig med åren är att försvarsspel och vakter är i symbios med varandra, fungerar inte det ena så fallerar det andra. Backarna räcker inte till och forwards är för bekväma och långsamma. Nä, laget är felbyggt och felcoachat, felet ligger högre upp i ledningen och är flerårigt. Hela sctaaaan är uppblåst i tron att man är BÄSTIGAST! Ödmjukhet och hårt arbete är det som saknas. Här gnälls också på att domarna missgynnar schtaaan. Och det ska komma från det hållet .. tja, man får aldrig upphöra att förvåna sig.
Kommentera