Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1960900

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
På apsidan går diskussionens vågor höga, åtminstone så länge som det tar Barbro att hitta redera-knappen. Inläggen försvinner fortare än de läggs in. Slätstrukna instämmande hurrarop som bekräftar samstämmigheten de två emellan. BarbroYodas sanningar (lik Gollums dialog med sig själv) får ju inte störas av oliktänkande, liksom för en viss dynasti i Nordkorea!

Nu läggs all skuld för förlusten idag på vakterna i Schtaan. ”Vi är det bättre laget ...”. Det man lär sig med åren är att försvarsspel och vakter är i symbios med varandra, fungerar inte det ena så fallerar det andra. Backarna räcker inte till och forwards är för bekväma och långsamma. Nä, laget är felbyggt och felcoachat, felet ligger högre upp i ledningen och är flerårigt. Hela sctaaaan är uppblåst i tron att man är BÄSTIGAST! Ödmjukhet och hårt arbete är det som saknas. Här gnälls också på att domarna missgynnar schtaaan. Och det ska komma från det hållet .. tja, man får aldrig upphöra att förvåna sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Ja, helt sjukt hur apsekten alltid ska skylla förlusterna på andra - nu blir vakterna laglöst villebråd eftersom de helt korrekt kan förklara att de själkva aldrig utbildat vakter. Lille lindvall är ju ursprungligen från blygden så aporne kommer väl att foskusera på att skälla ut mannekängen mantas.

Och som vanligt domarna - Apan får 3-4 PP i rad och förklarar: domarna är EMOT OSS!

Allt möjligt, bara det för apsekten helt omöjliga "det andra laget var bra idag".
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02:
Håller helt med dig och att bara få för sig att byta ut vakten efter 3 insläppta mål som föregås av strul i försvaret måste anses som det bästiska sättet att knäcka en vakt i slutspelet!! Måtte nu inte Haugeland falla för deras locktoner och skriva på för dem, då måste han för sin fortsatta karriärs skull göra som deras före detta vakter gjort, gå på rehab ett eller ett par år för att återfå sin styrka som till exempel Svensson i FBK tydligen gjort!

Enda sättet att bemöta Yodas personangrepp är att skriva på ett forum där Fröken Barbro inte kan komma åt!!
Kommentera