Luleå HF

115642 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1960997

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Match 3 av kvartsfinalen Luleå Hockey - Växjö läjkers i kväll i Delfinen.

Och Luleå leder med 2-0 i matcher!

Nu har vi vunnit tre matcher i rad mot Läjkrarna och jag misstänker att den sluge räven Samhall*-am har funderat ut hur de ska rå på oss nu. Her mig fan på att läjkrarna skärper sig och vinner ikväll. Och av bara farten lirar de sedan vanlig läjkhockey hemma och Vips! är det 2-2 i matcher och kvitterat.

Och när regerande svenska mästarna Läjkers fått upp farten blir det säkerligen svåra för att inte säga det rent ut: omöjliga, att besegra.

Den gerenerella uppfattningen är ju att Läjkers mindre lyckade spel har berott på den stora saknaden efter den viktige backen Joelperson, som dels kan hantera och spela upp puckar från försvaret på Erik Gustafsson-nivå nästan; dels är ett starkt målfarligt vapen i motståndarnas zon.

Och visst hard e saknat en sådan back. Tidigare rapporter har talat om att joelpersson kan vara tillbaka tidigast i en semifinal, men nu ryktas det att han är på väg in i laget redan i kvarten. Skulle inte förvåna mig om han dyker upp redan ikväll, blir avgörande för läjkvinst, och dessutom ger självförtroende hos läjkrarna som därefter lyfter en nivå och blir lika j-a omöjliga som vanligt.

Ja, det är bara att förbereda sig. Skönt iaf att ha 2-0 vilket betyder att vi får vara med minst fyra matcher till och vi får fina intäkter från våra fyra slutspelsmatcher i år.

*Dock undrar jag om det inte är dags för SHL, förbundet och SeMer att gripa in nu?

Jag menar, så skamlös gratisreklam för ett kommersiellt bolag i hockeyns slutspel kan inte accepteras. Kollade in bolagets hemsida (länk) där huvudrubrikerna är
• Facility management (appselut, gratisarena av kommunen, klappor till alla åskådare)
• Lag-er och logistik (ording och reda, Samhall-am-kvalitet)
• Omsorgstjänster (visst, ni tar hand om Hollywood när han stängs av för filmning)
• Rekrytering (ja, vi VET att ni är ena j-r på att köpa in bra spelare)

Andra länken visar ett utdrag från läjkrarnas skotträning inför match, ledd av Samhall-am (bild).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Mmm. Blir spännande ikväll. Lite av en nyckelmatch ikväll. Vinner vi då tror jag att mer eller mindre hela Växjös trupp ger upp kvartsfinalserien. Även om de självklart aldrig skulle erkänna det. En Växjövinst då är risken att det blir ett jädra momentum för dem till på torsdag. Vinst där? Huvva....
Nä kom igen nu grappar så klappar vi till dem ordentligt ikväll. Ge dem en önskan att aldrig återvända till Delfinen
Många nycklar varav zebrorna inget vi kan påverka (jag sa Vi) men oerhört stor betydelse på dem. Har du Sven sett vilka domare vi får ikväll?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, det var en överraskning! Nog för att vi kände till att Skin-i-min tagit över titeln Hollywood sedan Fläskberget försvann och nog för att Läjkers kryddat med tre ex-apor för att få aputbildade som kan låta "benen försvinna" men att SAMHALL-AM också hade en skådespelarkarriär - det hade vi ingen aning om!

Men helt klart har han nu avslöjats och det visar säg att han är skapad av renhållningsföretaget Samhall. Filmen röjer hemligheten.

Hela Läjkers spelsystem bygger på företagets eftermiddagsrenhållning - Samhall a.m. - och att de nu putsat sina vapen framgår hur tydligt som helst av bifogade filmsekvens från Läjkers skotträning.

Huga!
Uppladdat:

450x300-sam.pngsam.png

Kommentera