Luleå HF

115463 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1961391

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Hej Sven. Vilken match blir din huvudmatch ikväll? Gissar på att du ser Tik-Oik precis som jag och många andra. Blir nog en mycket spännande drabbning. Svår att förutse och motstå. Apan i hovet också svår att förutse men dock ganska enkel att motstå. Jag tror att underhållningsvärdet är så mycket större i kvalet.

Sedan så tror jag inte riktigt som du gällande utfallet i kvartsfinalerna. Jag tror att HV har en god chans att klå Ulven. De verkar ha hittat en nyckel till det i alla fall

Semifinalparen som jag spår dem
LHF-HV71
FHC-DIF

Som vinnare av kvalmatcherna så hade jag helst sett att både Timrå och Oskars kunnat stå som vinnare och både Leksand och Mora som förlorare men tyvärr. Så då landar mina tips i att både Timrå och Mora blir kvar. Men det kan gå hur som helst....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Hej Vombat! Jag sitter och arbetar med deadline så jag kommer bara att ha match på med lågljud vid sidan om och kanske växlar. Men skulle gärna njuta av att se Djurgårn piska Apan på Hovet så gissningsvis börjar jag där.

Håller med om att TIK-OIK blir jäkligt intressant, men då jag måste vara koncentrerad på annat kan jag inte se den fokuserat. Jag såg ju Oskars mot Gnaget och är imponerad - svårt att veta om Timrå har kraften att stå emot innan lagen känt på varandra.

Morsan var ju mycket starka under slutet av SHL och jag tror att de vinner Slaget om Siljan igen.

Skulle vi hålla ut mot Läjkers och vinna, tror jag att vi får Fulunda i semifinal. Ja, jag tror alltså att Warulfven tar sig samman och fixar HV.
Kommentera