Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1961404

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Hej Vombat! Jag sitter och arbetar med deadline så jag kommer bara att ha match på med lågljud vid sidan om och kanske växlar. Men skulle gärna njuta av att se Djurgårn piska Apan på Hovet så gissningsvis börjar jag där.

Håller med om att TIK-OIK blir jäkligt intressant, men då jag måste vara koncentrerad på annat kan jag inte se den fokuserat. Jag såg ju Oskars mot Gnaget och är imponerad - svårt att veta om Timrå har kraften att stå emot innan lagen känt på varandra.

Morsan var ju mycket starka under slutet av SHL och jag tror att de vinner Slaget om Siljan igen.

Skulle vi hålla ut mot Läjkers och vinna, tror jag att vi får Fulunda i semifinal. Ja, jag tror alltså att Warulfven tar sig samman och fixar HV.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fulunda kör över Malmö precis som förra hemmamötet och har 3-0 i slutet av första perioden.

På Hovet börjar Apan intensivt och tar ledningen med 0-1. Men Djugården tar sig samman och mot slutet av perioden kvitterar de till 1-1 och tar sedan ledningen med 2-1.

Apan kör sitt vanliga tjafs och gruffar mest hela tiden. När perioden tagit slut åker Apan Hedberg förbi en gårdare och crosscheckar plötsligt honom helt omotiverat, När DIF-spelaren reagerar kastar sig hela aplaget inom någon sekund fram och vevar mot gårdaren, som straff för att denne inte tycker det OK att en apa utan anledning crosscheckar honom?

Ja, harrejavvlar, denna fulspelar-Apa. Kan de inte skaffa sig en riktig värdegrunnnnnnd?
Kommentera