Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1961836

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Den ilskne kvänen tycks drabbas av psykbryt allt oftare numera och uttalar sig frekvent på ett sätt som får en att baxna. Så här okvänligt uttalade han sig om Djurgårns duktige Daniel Brodin:

"Som mest irriterat var det i slutet av den första perioden.
Efter att signalen ljudit började gästernas Edwin Hedberg bråka med hemmakaptenen Jacob Josefson. Plötsligt kom Daniel Brodin och delade ut en crosschecking på Hedberg och ett stort bråk bröt ut.
Ett bråk som resulterade i att sex spelare visades ut i två minuter i inledningen av den andra perioden.
Efter matchen är det rejält irriterat i Skellefteå, då man menar att man borde ha fått spela fem mot fyra efter situationen. Enligt Jonathan Pudas borde Daniel Brodin straffas rejält för sin crosschecking på Hedberg.
– Brodin kliver in som tredjegubbe och sätter en crosschecking rätt i ansiktet på Edwin, men det blir ingenting av det, säger Pudas. Han fortsätter:
– I min bok… hade det varit sträckta armar skulle det vara tio matchers avstängning. Nu kan det väl vara fem matcher, det är en solklar avstängning."

Jag såg ju den perioden och noterade att Apan som vanligt körde sitt fulspel inklusive den för publiken tröttsamma vanan att tjajsa och mucka efter varenda j-a avblåsning.

Vid avblåsningen efter första perioden åker Aphedberg förbi en gårdare och levererar helt omotiverat en crosschecking på denne, som ger tillbaka och då flyger samtliga apor på gårdaren inklusive att aporna från båset hoppar ut på isen och vill delta.

Min bedömning av situationen var ju att Hedberg borde ha haft extrastraff som startade det hela, och samtidigt att man förstår att Djurgårn tröttnar på Apans eviga tjafs när de ska spela tuffa men inte har något att komma med.

Den ilskne kvänen anser jag vara helt skyldig till Djurgårns 2-1-mål, genom en extremt usel insats som ende försvarare när Djurgårn kom 2 mot 1 - det hade varit enklare för mannekängen om DIF kommit 2 mot 0. Gissningsvis insåg den ilskne kvänen det själv och det var därför han hade så bråttom att hitta på någon att skälla på, liksom aporna i gemen ville tjafsa vid periodens slutsignal, eftersom DIF just innan hade vänt 0-1 till 2-1.

Den ilskne kvänen - mannen som ger förlorarna att okvänligt ansikte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Gameday men jag har en konstig känsla i kroppen, är ambivalent om att vinna ikväll och förnedra Växjö med 4-0 i matcher eller ta en förlust och få en xtra match hemma med mera pengar till föreningen.
Finns inget finare än att avgöra inför hemmafans.

Men 4-0 i matcher skulle skicka en hållkäften-hälsning till hockey-Sverige, inte minst till Apschtaaaan och dess invånare som Växjö förnedrade med 20-1 i mål i finalen, fakta Apfansen förtränger så vi får fortsätta påminna dem igen och igen :-)

På tal om Apan och dess fans så är Yoda/Ossian på det klara med att Apan minsan är bättre än DIF juh. I sann Bagdad Bobstil skriver han spaltmeter efter spaltmeter på NP hur förträfflig Aplaget är på alla punkter inte minst kalkonerna Olimb och Linus Lindström.
Övriga skribenter på NP utom en ”StigVig”, som troligen är Barbro, håller med men de är också de enda som inte mer eller mindre givit upp och längtar till Silly session.

Apan håller på att dö, saknad av ingen!
Man blir glad.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Jag tycker att det är roligt när man från matcherna ser inslag från domarens hjälmkamera, speciellt när Pudas är framme och tjafsar. Man hör att det är han men ser han ju knappt. Domarna måste kröka rygg för att få in honom i bild. Hehe
En sak som man kan säga om mannen är att han verkar inte ha några humörsvängningar. Ständigt ständigt negativ och gnällig. Fasen vilken ocharmig personlighet
Kommentera