Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1961970

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Gameday men jag har en konstig känsla i kroppen, är ambivalent om att vinna ikväll och förnedra Växjö med 4-0 i matcher eller ta en förlust och få en xtra match hemma med mera pengar till föreningen.
Finns inget finare än att avgöra inför hemmafans.

Men 4-0 i matcher skulle skicka en hållkäften-hälsning till hockey-Sverige, inte minst till Apschtaaaan och dess invånare som Växjö förnedrade med 20-1 i mål i finalen, fakta Apfansen förtränger så vi får fortsätta påminna dem igen och igen :-)

På tal om Apan och dess fans så är Yoda/Ossian på det klara med att Apan minsan är bättre än DIF juh. I sann Bagdad Bobstil skriver han spaltmeter efter spaltmeter på NP hur förträfflig Aplaget är på alla punkter inte minst kalkonerna Olimb och Linus Lindström.
Övriga skribenter på NP utom en ”StigVig”, som troligen är Barbro, håller med men de är också de enda som inte mer eller mindre givit upp och längtar till Silly session.

Apan håller på att dö, saknad av ingen!
Man blir glad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Trist att domarna viker ned sig till slut...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Damn you autocorrect!

Edit*
Övriga skribenter på NP utom en ”StigVig”, som troligen är Barbro, håller INTE med FÖR de är också de enda som inte mer eller mindre givit upp och längtar till Silly season.
Kommentera