Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1968674

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Lycka till Bert i Linköping
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fyra minuter kvar och Warulfven har ledningen, men bara med 1-0. Två minuter senare har sållet mApKyss släppt in två baljor och Djurgårn har vänt till 1-2.

Videogranskning då en gårdare varit i målgården - men inte stört sållet nämnvärt som jag ser det - och det är helt tydligt att det är en Ulfvaback som bultar in/omkull gårdaren. Så målet godkänns, naturligtvis, men Warulfvarne i båset och på läktarna blir skitförbannade.

Undra på det, så misshandlade som Ulfvarne blivit av zebror - offsidemål senast, två snarlika "röra vaktens plock" - mål där det godkänns om det är ulfvavakt, underkänns om det är ulfvamål.

Och Djurgårn snor matchen och har nu ledningen med 2-1 i matcher inklusive har övertagit hemmafördel där de nu har den fördelen på Hovet, inte enkel för bortalag att spela i.

Tänk att Ulfven fick slita så hårt mot HV och nu faktiskt ligger under mot gårdarna. Det hade jag inte trott skulle ske.

Ulfvens tränare Penneborn intervjuas efter match. Han har hela säsongen imponerat alltid, alltid, alltid, cool och förnuftig, men nu är han riktigt irriterad.

Visst är det svårt att ha kontroll efter en tuff förlust, men min gissning är att det också färgas av zebrornas misshandel av Warulfven tidigare i slutspelet.

Nu visar de situationen i repris i slow-motion och OK, kan förstå att vore jag Ulfv skulle jag kunna se gårdaren som skyldig men jag är så extremt ovillig att köpa att backar överfaller och slår ned forwards hela tiden och kastar in motståndare i eget vaktområde och jag tycker inte att det ska accepteras i hockey. Hade Ulfvabacken INTE gjort något år det kanske möjligt att situationen blivit sådan att målet dömts bort. Men han avstod inte. Så just detta mål köper jag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Hört att aftontrasans självutnämnde express abrahamsson från den gävliga staden förklarar att CryBert är en av Sveriges bäste huvudtränare så det ska nog gå bra, även om Pungen nog inte spelar SM-final nästa år, enligt trasabris.

Apan sparkar ju friskt i år. Idag meddelar de att nu sparkar de också Johan Alm, Felix Dahlroth, Jesper Jensen, Albin Lundin och Mathis Olimb.

Resterna efter Näsans vilda köpfest lämnar klubben som aviserat att förlusterna i år sedan Näsans räkningar betalts blir minst 7-11 miljoner.

Alm, som enligt wikipedia, där en apsupporter varit källa, till "NHL-laget Nashville Predators organisation" fast han i USA bara misslyckades i AHL under två säsonger, är ju något så sällsynt som en pöjk från blygden. Han har ju under året siktat på ett målgivande misstag per match och ofta lyckats, och har varit kvar i laget som en s k alibispelare. D v s för att motivera att Apan på hemsidan påstår sig vara "Blygdens lag" då Alm plus tre andra varit "bevis på det" medan resten förstås är köpespelare.

Nu sparkas alltså Alm och tre kvarstår. En av dessa - Lille linus-på-linjen lidström sparkades ju redan i höstas efter att ha misslyckats, men köptes tillbaka sedan Fläskberget ballat ur. Sedan har de två andra misslyckade från blygden en back och en forward, men de har ännu inte sparkats, fast de inte duger något till. NÅGRA från blygden vill de ju ha med, för att vara "Blygdens lag".

Sådana som är riktigt borta i pallet idisslar att det handlar om dysenteriernas dysenteri för detta lag, som alla inser blir ett strecklag i fortsättningen, innan de börjar aspirera på kvalplats och när vi nu troligen får direktnedflyttning tar de väl snart den vägen ut, för att slippa generas av att sparkas ut efter att ha mött Kenttäs Burköl.

Vift, vift, säger vi andra, och bjuder på återseende om 16 år igen som vanligt, för denna lag med anor av förluster som inget annat lag. Kanske ska ni slå till genom att byta namn igen, för fyrtioelfte gången? Genomför ni att bli "Singheads" som ni har styrelsebeslut på att ni ska heta. Då blir ni säkert oövervinnerliga!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm. Nu har man släppt upplinjeringen för Ulfven-Djurgårn och då ser vi zebrorna. I denna semi har de använt tre zebror på följande sätt i de tre matcherna:
• Öhlund-Björk
• Björk-Harnebring
• Harnebring-Öhlund

Samma mönster som i kvartarna, alltså. Totalt tre zebror, där en byts ut för varje match och så går de runt.

Med det som ledtråd kan vi gissa hur det fortsätter för oss.

Vi hade i första matcherna:
• Nord-FriSören
• Nord-Sjöqvistarn

Så i morgon får vi troligen
• FriSören-Sjökvistarn

OK. Tänker ju att Nord är bäst, men med båda dessa i morgon lite mer riskabelt. Ändå har jag dem hellre i Delfinen än i Scandal-i-Analium där risken är hög att de styrs av GoaGubbar.
Kommentera