Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1968925

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bra Sven, hanteringen av Simon Karlsson. Kändes som knepiga inlägg redan från början. Han/hon sökte nåt annat än hockekamratskap.

Annars, idag gäller det!
Känns som att vi var lite nöjda efter att vi lagt Växjö på rygg. Har inte nått upp till normal standard förutom första hemma. Kanske har grabbarna nu pratat igenom saken. Kan tyvärr inte närvara fysiskt eller se på burken idag men är med hela matchen via förträffliga kommentarer i boken och annorstädes. Har ändå en positiv känsla. Om klacken gör sitt normala fantastiska arbete så ska det väl f-n till om vi inte tar vår första indianskalp idag. Tre raka nu, förlust i match 6 och avgör hemma i sjunde. Ett skönt scenario.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Tack! De som i grund och botten älskar hockey måste få diskutera den på olika sätt här på cyberläktarna men de, som siktar på att sabotera sådana diskussioner och inte kan pratas till rätta, söker bättre upp andra sammanhang där deras speciella intresse uppskattas:-)

Ja, satan-i-gatan, idag gäller det! Väldigt svårt att veta vad man ska känna, tro och hoppas om matchen. Jag vill ju tro att Luleå KAN och kommer att lyfta upp sig, vinna man-mot-man-situationerna i de olika zonerna, samt hjälpa varandra i frösvaret mot hårt checkande fulundor. Men kan det vara så att Fulunda helt enklet är för starka och att de besegrar oss mer eller mindre med våra egna vapen?

Känns verkligen som att om vi torskar idag, då får vi definitivt semester på lördag. Men skulle vi nästan mirakulöst vinna nu - då är vi inte uträknade! Inte ännu i alla fall...
Kommentera