Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1969714

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Och jag, shit, blev fördröjd, kommer hem och slår på matchen varpå Fulunda gör 1-0 en sekund senare, medan swikegård förklarar att "Luleå kunde haft både 0-1 och 0-2".

Definitivt inte sådant man vill höra - igen! Och nästan så att man vill stänga av och lämna huset eftersom det tydligen fungerade bättre.

KOM IGEN NU, LULEÅ!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Helvete! Luleå äger puck flera gånger men lyckas inte få is ur zon, nu senast Själin som misslyckas och det landar i chanser för Fulunda och Luleå tar en utvisning.

Kom igen nu! Döda boxen och sedan inget ytterligare skitspel i egen zon. Och så forwards: sätt...

Nehejnä. Fulunda lyckas till slut göra ett PP-mål. 2-0 till Fulunda nu. Efter ett ej riktigt rättvist 1-0 och sedan en utvisning vi tar genom att inte vara noggranna när vi har puck i egen zon och blir checkade.

K O M I G E N N U !
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Satan! Fina vändningar av Luleå men utan att lyckas.

Enligt kommentatorerna jämn period där Luleå snarast haft övertaget vilket 4-10 i skott stöder.

Men Fulunda leder matchen med 1-0. Och ett starkt mål i sista kryssmaskan från nära håll på Lassis spadsida, det kan han definitivt inte lastas för.

Känns eländigt att vi är bättre, men ligger under. Det har vi varit med om mot Fulunda i den här semin och pånågevis handlar det förstås om att våra forwards inte är lika effektiva som Fulundas när man väl får chans. Fulunda har också högst skotteffektivitet - 13,30% - i slutspelet medan Luleå är tvåa med 10,67% efter Djurgårn. Då ska man förstås beakta att mot läjkrarna var våra forwards duktiga att sätta de lägen de fick, medan det varit tvärtom nu mot Fulunda.

Jaja. Det finns bara ett. Att fortsätta precis som vi gjort. Med undantag för att jag tycker att våra forwards sätter de lägen de får. Mot Fulunda har forwards på 10 perioder bara satt ETT enda mål - Connolly 1-1 senast - med undantag för att Fabbe satte 3-1 i tom kasse.

Förutom att Luleå har behövt börja vinna man-mot-man vid sarg, och speciellt i egen zon hjälpa varandra (vilket vi nu gör, det där känns fixat nu!) - kommer vi inte att överleva semifinalen om forwards inte kan peta in mer än 0,1 puck per period.

KOM IGEN NU, IN MED PUCKARNA! TA FRAM EFFEKTIVITETEN FRÅN KVARTSFINALSMATCHERNA DÅ VI SLOG UT REGERANDE MÄSTARNA LÄJKERS!
Kommentera