Luleå HF

88906 inlägg · 862 ämnen

Inlägg #1970339

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Nu förstår jag, du är ordförande i föreningen ”KSP 58”.
Därav din vurm för konspirationsteorier även inom hockeyn och inte bara fotbollen.
Lycka till nu i morron, ni ser iaf starka ut.
Ni kanske fixar det själva, utan att domarförbundet, SHL:s ledning, CMore, Stefan Löfven och IHHF med René Fazel behöver konspirera för att få bort er....😂
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BOKSLUT

Det var tungt att uppleva Luleås fall igår. Visst var det väntat, men man hoppades ju. Fast det blev under matchen så tydligt att vi inte kom åt, och fick vi chanser satt de inte. Medan Frölunda (ja, eftersom de höll sig ifrån att ge oss hjärnskakningar under fem matcher kan de återfå sitt namn) fick allt så enkelt. Jag släppte matchen efter två perioder då jag tyckte att jag var tillräckligt nedbruten.

Men i efterhand är det dags att se tydligare och mer objektivt på allt.

Säsongen 2018-2019 framstår som en strålande triumf för Luleå Hockey. Faktiskt!

Allt börjar med FruktHamsters stöd och initiativ till att förse Delfinen med ljus och ljud och teknik i toppklass, och vårt ishockeytempel lyfter fantastiskt.

Junisarna har gått starkt hela året och på senare tid har mycket duktiga tagit steget upp i vårt A-lag och flera av de våra draftats på framträdande position - Isac åkte t o m över och imponerade stort.

Våra damer har fortsatt och ännu starkare visat hur bra de är, bl a genom att under säsongens inledning vinna första klubb-VM för damhockey någonsin. Därefter plocka serieseger för fjärde året i följd och nu i finalen göra en fenomenal comeback, mot ett starkt motstånd av ihopköpta internationella stjärnor. Och runt om vittnar alla hur imponerade de är av Luleå som går först och lyfter fram positionerna för damhockey, i vår förening, där damhockeyspelare får respekt och på många sätt en rättvis plats delad med herrarna.

Och vårt A-lag och andra säsongen med Bulan blev ett jättekliv framåt. Bulan hade nu med Skuggan ökat inflytande på spelarmaterialet och önnu bättre blir det nästa år. Trots en spelarbudget som är lägre än 9 andra SHL-klubbars etablerade Bulan ett lagspel som tog oss till topp där vi blev kvar under tre månader av serien, och slutade på 101 p och tvåa bara genom målskillnad. Följt av att vi tog ut regerande mästarna men i semi tog det slut mot ett bättre lag. Bara att acceptera och se framåt.

Publiken strömmade till för att stötta våra hjältar och Luleås åskådarsiffror under SHL ökade mer än något annat lag, och under slutspelets sex matcher hade vi i stort sett fullsatt. Efter förlusten i går fanns över femtuden kvar på läktarna för att applådera och hylla våra spelare för en underbar säsong. Av allt att döma har vi gått ekonomiskt starkt denna säsong dessutom.

Tack, Luleå Hockey, för en jättefin säsong! Vi ses i slutet av sommaren när vi återigen ska spela gruppspel i CHL, vårt eget Europamästerskap för klubblag :-)
+4
Kommentera