Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1971118

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: det blev som semer och kapitalet fick sin vilja fram inte oväntat men ha en skön sommar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Ja, du fick rätt och jag fel. Hade inte väntat mig att Djurgårn kunnat komma tillbaka sedan ni fått upp farten och krossat dem två matcher i rad. Men så blev det ändå.

Känns som att gårdarna stal den här finalplatsen av er, till skillnad från Frölunda som helt klart var bättre än Luleå i vår semifinal.

Tänka sig att våra båda lag mot slutet av serien vann i stort sett allt och slutade långt före övriga lag men sedan fastnar vi båda i semi. Något oväntat, men det är ödets onani. Vi kan ändå vara stolta över fina säsonger och härliga publikfester och i det här vackra vårvädret är det också skönt att helt kunna koppla av och bort hockeyn.

Något av lagen Djurgårn och Frölunda kommer att ta hem "Le Mans" och vilket det blir upptäcker man väl någon gång nästa år när man kollar upp lite stats och så. Själv är jag redan på södra Öland och lapar sol på alvaret:-)

Ha det fint så ses vi framåt CHL och SHL!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Ja tjenare, vad ska "BuuHuuu" Pennerborn skylla på nu att Westin körde över Linus J, att pappa Reideborn steppade upp att Dicken sket i att Ivarsson och kompani grisade på- för övrigt är Ryno kass!!!!
Kommentera