Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1972056

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ugh! Fruktansvärt tråkig final än så länge då all spänning är som bortblåst och hemmalaget är så brutalt överlägset och bortalaget är nästan sämre än Skeå i förra årets final, dvs förlorar med byxorna nedragna ända ned till Kina och sedan utanför vintergatan. Nej, förlåt. Bortalagen gör ju faktiskt mål så jag var lite väl hård nu, men det är likväl skittråkiga finalmatcher.
Som det ser ut just nu så kommer Frölunda vinna med 4-3 i ett av SHL-slutspelets mest förutsägbara final någonsin. Kan ett bortalag ta en seger? Ja kanske, men inte fan lutar det åt det som spelet ser ut efter tre matcher. Pinsamt att bortalaget verkar bli lika utspelat som ett Irländskt lag mot ett svenskt i CHL. Ge SHL-trofen till Frölunda så kan vi fokusera på riktig hockey framför i VM och CHL istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, slaget om "Le Mans" har jag släppt; inte sett en enda match i finalen.

Tydligen pågår någon sorts koskenkorva nu mellan landslag. Tre Kronor plockade fram ett hyggligt lag där ena femman innehöll Isac Lundeström, Jesper Sellgren och Daniel Zaar. Alla med fina Luleåmeriter. Men de torskade häromdagen mot Finland som innehöll starka spelare som en Tyrväinen, Juhani som centrade en lina mellan Nättinen och Sallinen, samt en förstalina som inte gick av för hackor: Kaapo Kakko och Toni Rajala med en center som hette Ilomäki, Arttu. Nämnde Ilomäki tycks ha blivit tungan på vågen.Med 2.15 kvar av matchen ledde Tre Kronor med 4-2, men finnarna vände till 4-5 efter tre mål på 1.26 varav Ilomäki passade till ett av målen och gjorde ett av målen själv. Finnarna spelade mot Norge en vecka tidigare och då gjorde nämnde Ilomäki två mål och passade till två.

Duktiga spelare, de där, tycker mig ha hört deras namn nyligen i något sammanhang?

Letade efter Apor vilket är lättare sagt än gjort numera sedan alla insett att med apor i laget går det inte. Den enda jag fann var Emil Djuse som sjundeback för Kronorna, men han har ju dessutom aviserat att han lämnar Apan så han räknas väl inte.
Kommentera