Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975572

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Fin bild du lagt in, bisterfinnen. Känns fint att finska spelare och Lejonen hyllas på vår sida:-)

Annars är ju Hockeysäsongen mer eller mindre i mål nu och silly tar över. Bara Stanley Cup-gludet som ska delas ut, och Boston tog första matchen mot St Louis i natt.

Och så borde det väl snart vara dags för Apan att presentera bokslutet för 2018-2019. Hur många miljoner back går de, efter Näsans vilda köpfest på bekväma primadonnor?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jesper Sellgren har skrivit ett treårskontrakt med Carolinas "organisation" som det heter.

Sätter tecken på "organisation" eftersom det var den beteckningen Apan valde för att förklara att spelare som lämnat Apan var "NHL-stjärnor" fast de aldrig fick spela i NHL.

Nå, om Sellgren. Inte speciellt oväntat, hans karriär lyfte flera nivåer, när han fick spela med Erik Gustafsson i Luleå.

Men vad betyder det? Att han stannar i US of D? Ja, till campen i alla fall, men sedan får vi se hur det blir. Mer troligt att han lånas ut till Luleå än blir kvar där borta denna säsong, skulle man tro, men vi vet ju hur det blev med Isac Lundeström.

Lite besvärligt för Luleå att man antagligen får vänta länge innan man vet säkert. Tappar vi Jesper redan nu får väl Lill-Nisse ta utvecklingsplatsen med Erik, men då hoppas vi väl på att få in en stabil, gärna hårdskjutande, back som ersättning.
Kommentera