Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975980

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Näsan var ju helt ny på sin post och gick liksom Apans dåvarande klena ursäkt för en hockeyläkare fru distriktsläkaren i Rit_Olas fälla, när han slog blå dunster i ögonen på dem. Det hade ju räckt med att ha kollat upp hans CV för att begripa hur opålitlig han var och naturligtvis var det från början den misslyckade apprästen Lasse J som stod för det usla inköpet och betalade dyrt för 1,5 år hockey, men fick bara ett antal månader av bedragar-Rit_ola.

Den ende som korrekt hanterat den kroniskt opålitlige är faktiskt aprunkare lindberg efter match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Frågan som alla ställer sig när det gäller det europeiska klubbmästerskapet Champions Hockey League - turneringen som bl a Luleå Hockey, Frölunda, Warulfven och Djurgårn är delägare av, sedan man satsat några miljoner av egna medel - är hur snart vi blir av med fripassageraren? Det gäller Apan alltså. Laget som aldrig betalat för sig och som föregående år skämde ut Sverige genom att spela CHL för tomma läktare, en följd av att Apföreträdare snackat skit om turneringen i åratal.

I år kom de ju med av misstag, sedan Luleå Hockey i sista omgången av SHL spöat Läjkers; annars hade vi sluppit Apan. Men nu är det med all säkerhet sista gången de förorenar mästerskapet och vi hoppas förstås att de sparkas ut så snart som möjligt.

Apan rankas ju som ett blåbärslag, en Kalle Anka-klubb, som i gruppen bara har franska Grenoble bakom sig; ett lag som alla ska slå.

Topprankade i Apans grupp är förstås starka Kärpät, som nog spöar de övriga utan snack.

Bara två går vidare från gruppen, så för Apans del står kampen mot schweisiska mästarlaget SC Bern och de inbördes matcherna spelas:

30 augusti Apan-Bern
5 september Bern-Apan

Bern vann samtliga matcher i gruppspelet i fjol - bl a mot Läjkers - men åkte ut i slutspelet mot Malmoe faktiskt. I hemmamatchen i Bern hade de 13 500 åskådare. Skillnad det, mpt Apans åskådarantal hemma, där samtliga som tittar på sitter i de två spelarbåsen eller i matchsekretariatet…

Så, svaret på frågan är alltså: 5 september. Då blir Apan i praktiken sparkad från CHL och det för all framtid förstås!

CHL - snart en Apfri Zon!
Kommentera