Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975940

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, inte ens apor förtjänar såna ärkesvin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Norrländskan berättar idag att Joel Lassinantti bestämt sig för att lira klart kontraktet med Luleå, dvs han tar spaden även kommande säsong, tillsammans med Berguven.

Känns skönt. KHL och andra har ju varit ute efter SHL:s bäste vakt men han stannar.

Tippar att Bulan varvar vakterna inledningsvis men om någon ligger långt före blir det nog fler spadar för denne. Och till slutspelet blir det nog en vakt, den som är bäst då.

Vi räknar väl alla med att Lassi kommer att gå bättre, men Berguven ska inte alls räknas ut. Nu kommer han att få spela bakom ett försvar med utespelare som passar honom och räkna med att han blir klart bättre än i fjol.

Känns riktigt fint med dessa tvåLuleå-utbildade Luleåpojkar med spadarna. Rätt säker på att vi har seriens starkaste vaktpar nu, om det inte vore för en sak:

Att Apan har en Norskar Östlund med spaden. Och kanske kommer de på att ge Fläskberget reservspaden. Den sistnämnde lär ju genom sin korpulenta kroppshydda täcka hela målet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Näsan var ju helt ny på sin post och gick liksom Apans dåvarande klena ursäkt för en hockeyläkare fru distriktsläkaren i Rit_Olas fälla, när han slog blå dunster i ögonen på dem. Det hade ju räckt med att ha kollat upp hans CV för att begripa hur opålitlig han var och naturligtvis var det från början den misslyckade apprästen Lasse J som stod för det usla inköpet och betalade dyrt för 1,5 år hockey, men fick bara ett antal månader av bedragar-Rit_ola.

Den ende som korrekt hanterat den kroniskt opålitlige är faktiskt aprunkare lindberg efter match.
Kommentera