Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1976702

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Första svängen? Den gången fick han inte sitt namn signerat på Bucklan - hade spelat för få matcher för att anses tillhöra truppen, men organisationen tyckte de kunde låta honom få vara med att visa bucklan. De får ha den i 24 timmar, ett par bastanta vakter ansvarar för att transportera den världen över.

Men visst anses han ha vunnit NHL då.

Däremot tror jag att din tro på att lillsunken tänkte att "första svången tar jag den i Boden, andra svängen tar jag den i Apschtaan" inte håller riktigt.

A) Första svängen var i LULEÅ. Bodens junisar hade bortamatch i Luleå, mot Luleå förstås, så det blev där han visade den. Vilket Apan således blev skitförbannade på och på sin hemsida inte ens nämnde att Lill-Sunken var i Sverige med bucklan. Någon sorts sovjetrysk variant av censur, där man inte låtsas om att det som hänt har hänt, så "finns det inte".

B) Ingen svensk har vunnit Stanley Cup för två olika klubbar någonsin. Så jag tror knappast att Lill-Sunken tänkte att "jag tar den första svången i Boden, andra svängen i Apschtaan".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Oj vilken tankeställare de måste ha varit för Lule junisarna när de kommer en föredetta aikare med bucklan hahahaha och vad de ska ha svidit för lhf 😏 gillar sunken han har gjort de bra, även om han hade för få matcher första "svången"
Hoppas du får en bra sommar SS 👍
Kommentera