Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1977694

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sekten Apan förnekar sig inte. Som alla känner till kommer de aldrig med något eget utan har redan när bandyklubben Apan bildades valt att kopiera vad andra gjort och så har de fortsatt under hela sin anrika kopieringshistoria.

Luleå Hockey har ju alltsedan start varit Norrbottens lag och klubben har bedrivit fin verksamhet över länet såväl vad gäller herrar som damer och juniorer.

Apan, däremot, har ju mest pysslat med hata och hata södra delen av länet och bland annat har apsupportrarna vid ett årsmöte för några år sedan tvingat sektledningen att fatta beslut om att aldrig säger aldrig utbyta spelare med Burkölen, som ska hatas, hatas och hatas än mer av hatarfalangen bland apor. Men det är en apsanning, alltså en lögn och numera skiter sekten i sitt heliga löfte och byter friskt med Burkölen när det passar.

Men de har ju sektmantrat att de ska vara "blygdens lag" och mamjoriteten av spelarna i truppen ska komma från Apblygden.

Det låter ju imponerande och mindre insatta köper ju den falska bild som Apan vill utprångla - att de bygger hela laget kring pojkar från en liten byhåla.

Vad få vet är att när kommunsammanslagningarna genomfördes i Sverige på 60- och 70-talen blev Skellefteå Norrlands största kommun, såväl geografiskt som till folkmängd, så när sekten förklarade att de "bara" skulle ha pojkar från blygden innebar det att hela norra halvan av Västerbotten definierades som "blygden".

Vilket förstås inte räckt till. När Apan myglade sig upp i Elitserien var det med ett lag, bestående till 95% av köpespelare, och som alla vet lirar de numera med en överväldigande majoritet av köpespelare efter Näsans vilda köpfester under tre år med -28 miljoner som facit.

Men mygel-Apan nöjer sig inte. Speciellt sedan de tog in den misslyckade junistränaren från Piteå - Aplasse J - har de omdefinierat "blygden" till att inkludera hela Norrbotten; speciellt Piteå men i definitivt också hela länet ända upp till Kiruna. Vilket lyckades genom Aplasse J:s och Apwallsons extremt egoistiska politik där de kontaktade Norrbottenspojkar ända ned i 12-13-årsåldern, för att slå blå dunster i ögon på dessa, och lura dem att flytta upp till 50 mil hemifrån, vilket innebar att många for illa.

Nu har Luleå Hockey väsentligen satt P för denna rovjakt på pojkar från Västerbotten, men Apan ger sig inte. Häromdagen lurade de Piteås kommunalordförande att med Piteås skattemedel "sponsra" en Apmatch i Apchtaan, där hon fick sitta i ApPeas VIP-bås.

Och nu går de vidare med att bjuda in "blygdens föreningar" att spela mot Apan i Apkraft Arena - och då har de plockat upp Piteå, som definieras tillhöra "blygden"

Det är äckligt och vidrigt.

Tack och lov kommer det att ta slut inom en snar framtid, eftersom Apan håller på att kollapsa såväl sportsligt som ekonomiskt.

Ovanligt klokt för att vara Apan har de nu skaffat sig en lämplig styrelseordförande, nämligen brännvinsadvokaten Fahlgren, som är mycket erfaren som konkursförvaltare.

FRÅGA: Är det här "lögner" om Apan? Är det ett exempel på att "samma hetsjakt på apsidan som lulesidan"?

Det tycker jag inte. Var god notera att ovanstående är faktabelagt från början till slut, om än redovisat med en "trevlig" text.

En jävla skillnad mot att sitta i månader med en hitte-på-historia och anklaga klubb och stad för pedofila böjelser. Eller som vid tidigare tillfälle att tjata om dildos, 100 miljoner spermier i analen, nazism och annan helt ovidkommande hitte-på-skit.

KOMMENTAR: Någon menar att det som skrivs om Apan varken är roligt eller fyndigt. Ja, va fan väntar man sig. Det är TRÅKIGT hur jävla illa Apan sköter sig. Skärp dig för fan och lägg av med "argument" som möjligen fungerar bland pure white trash i APschtaans omgivning. Att beskriva fakta när det gäller Apan är att lägga fram sanning. Jämför man det med aptrollets evinnerliga skitsnack är man riktigt borta i pallet,och det säger ingenting om ingenting - annat än att den som säger, det visar att den inte har några studielån utan snarare är en j-a nolla.

Skilj på fakta och på illaluktande trollsmörja, tack!

Märks det att jag är så j-a less på att läsa helt j-a inkompetenta "tyckare" komma med ett skitsnack som baseras på att vederbörande inte hajar ett j-a dugg utan är van vid en omgivning där man beundrar och applåderar de tarmtömningar vederbörande presterar..."Bravo!"..."Imponerande!"..."Du är en tankens gigant!".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Yoda=Barbro=Peter?

Ja, det misstänker många och sant är att det är en klassisk trollteknik att etablera ett flertal "nicks" som arbetar i trollriktning. Sant är att "Peter" plötsligt dyker upp för att saboterade det lyckade uppropet att "Mata inte trollen!" och därefter utvecklas han in sedvanlig trollriktning: ljuger och hittar på, gnyr och ylar Narcissisism!, Diktatur! dvs med helt typisk trollterminologi.

Det må vara som det vill men jag har uppfattningen att man är vänlig och ger chanser men när man är säker på att det är meningslöst agerar man resolut. Nu har vi tre "nicks" avstängda på livstid för trolleri. Och kanske är det samma person, som nu kan sitta och skriva inlägg till sig själv på Apsidan.

Detta inlägg var på sätt och vis ett avsteg från uppropet "Mata inte trollen!" men det var en extrem situation som krävde definitiv åtgärd. Och nu är det över.
Kommentera