Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1977746

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Yoda=Barbro=Peter?

Ja, det misstänker många och sant är att det är en klassisk trollteknik att etablera ett flertal "nicks" som arbetar i trollriktning. Sant är att "Peter" plötsligt dyker upp för att saboterade det lyckade uppropet att "Mata inte trollen!" och därefter utvecklas han in sedvanlig trollriktning: ljuger och hittar på, gnyr och ylar Narcissisism!, Diktatur! dvs med helt typisk trollterminologi.

Det må vara som det vill men jag har uppfattningen att man är vänlig och ger chanser men när man är säker på att det är meningslöst agerar man resolut. Nu har vi tre "nicks" avstängda på livstid för trolleri. Och kanske är det samma person, som nu kan sitta och skriva inlägg till sig själv på Apsidan.

Detta inlägg var på sätt och vis ett avsteg från uppropet "Mata inte trollen!" men det var en extrem situation som krävde definitiv åtgärd. Och nu är det över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Till historien kan tilläggas att den första att gilla mitt ”Peter, sluta för h*elvete mata trollet” inlägget nedan var ingen mindre än.......Yoda......????
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi avslutar väl med att konstatera att Näsans år vid börsen, fylld genom att julgranarna har släckts i hela norra västerbotten, verkligen uppfyllt det han i förväg påstod skulle ske: Dysenterin skulle dominera svensk hockey:

Sportsligt;
• Ut i kvarten 2 gånger av 3; ett fantastiskt rekord genom att få stryk med 1-20 tredje året;

• Ekonomiskt:
-28 miljoner.

Helt korrekt, Näsan, en riktig apsanning! Oj vad ni dominerar! Snart får ni dominera Allsvenskan också.
Kommentera