Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978310

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att diskussionen om Broberg fortsätter, och Edmonton Journal rapporterar: "Skellefteå general manager Erik Forssell : “We just got that message. That Philip plays with us. It feels good that it is clear. And we are happy that he plays with us this winter.”"

Men vidare citerar man Oljans ledare Scott Howson: “If Broberg isn’t getting enough ice-time in Skelleftea this season, Scott Howson says he can play back with AIK Stockholm again in Allsvenskan.”

He he. Verkar som att Oljan inte känner till hur bästigast sekten är på att utveckla egna pojkar från blygden. Vore ju kul om de övertalar Broberg att lira vidare i Riktiga AIK.

Lite lustigt att Apan får fortsätta oroa sig, även om jag inte tror det blir ett problem. Apan har ju tappat Djuse och vidare sparkat både Ahlm och återigen Näsans brorsa. Nu blir det väl Tommy Dalton som ansvarar för backarna och gissningsvis plockar han in Broberg på en god plats. Annars...kan han ju fortsätta i Riktiga AIK, eftersom Oljan bedömer att ordentlig speltid i Riktiga AIK är bättre för Brobergs utveckling än mer begränsad speltid hos kopiorna en division upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Säsongen för oss börjar ju 29 AUG då vi möter AUG i CHL.

Blir intressant att följa Luleå i gruppspelet för Europamästerskapet, innan SHL börjar.

När det gäller SHL känns det fint att notera att matcherna mot Apan inte kommer som sådana där låtsas-B2B utan startar först i slutet av oktober då ligan och lagen kommit igång ordentligt och därefter har vi rätt bra avstånd mellan matcherna. Man vill ju se fram emot apkrossarna och det var trist de år de fick för sig att smälla av två av fyra matcher mellan Luleå och Apan under de första omgångarna.

Nu har vi:

2019-10-22 19:00 Apan - Luleå HF
2019-12-17 19:00 Luleå HF - Apan
2020-02-11 19:00 Apan - Luleå HF
2020-03-12 19:00 Luleå HF - Apan

Och det avslutande mötet sker i SHL:s allra sista omgång:-)

Jag tycker att det är dags nu att vi definitivt lägger av med att släppa pinnar till Apan och ser gärna att vi tar alla 12 pinnarna i dessa matcher.

Jag tror inte att Luleås skyttar är speciellt rädda för att möta en Norskar med apspaden.
Kommentera