Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978321

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Säsongen för oss börjar ju 29 AUG då vi möter AUG i CHL.

Blir intressant att följa Luleå i gruppspelet för Europamästerskapet, innan SHL börjar.

När det gäller SHL känns det fint att notera att matcherna mot Apan inte kommer som sådana där låtsas-B2B utan startar först i slutet av oktober då ligan och lagen kommit igång ordentligt och därefter har vi rätt bra avstånd mellan matcherna. Man vill ju se fram emot apkrossarna och det var trist de år de fick för sig att smälla av två av fyra matcher mellan Luleå och Apan under de första omgångarna.

Nu har vi:

2019-10-22 19:00 Apan - Luleå HF
2019-12-17 19:00 Luleå HF - Apan
2020-02-11 19:00 Apan - Luleå HF
2020-03-12 19:00 Luleå HF - Apan

Och det avslutande mötet sker i SHL:s allra sista omgång:-)

Jag tycker att det är dags nu att vi definitivt lägger av med att släppa pinnar till Apan och ser gärna att vi tar alla 12 pinnarna i dessa matcher.

Jag tror inte att Luleås skyttar är speciellt rädda för att möta en Norskar med apspaden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kollade nyss upp framtiden, dvs intaget till Apans hockeygym. På Aplasse J:s och Apwallsons tid hade nämnda herrar genom telefonterror ned till pojkar i 12-årsåldern "Komse, komse, komse..." lurat på sig talanger från Norrbotten och Umeå vilka - om de lyckades bli duktiga hockeyspelare framöver - samtliga förklarades vara från blygden.

Denna stöldvåg har ju effektivt stoppats numera av Luleå Hockey och Burkölen och kunskapen om hur det går till i sektens gym har spridits över landet. Apan har ju successivt fått ersätta hela sektledningen och deras nuvarande telefonterroransvariga lyckas inte alls, mest beroende på att alla pojkar numera är varnade och omedelbart lägger på luren med följd att Apan numera får "klick" i stället för talangstölder.

Årets intag (länk) har tre pojkar från Hudiksvall, Sollefteå och Arlanda men för övrigt har ingen lurats dit och Apan har varit tvungen fylla på med pöjkera från apblygden.

Annars räknar vi på fingrarna för att inte missa sommarens allra största hockeyhändelse, i paritet med hingstutsläppen på vårarna eller tjurrusningen i Pamplona.

Vi talar om "Första isträningen" för Apan som i år sker 6 augusti - om bara 27 dagar!

Apan har redan författat texten till pressmeddelandet som kommer att skickas till media land och rike runt, efter "Första isträningen". Det är ju tämligen enkelt eftersom Apan varje år skickar ut identisk text som förklarar "Intresset för hockey i Apschtaan är större än någonsin! Första isträningen slog nytt publikrekord igen!"

Som alla vet handlar det inte om någon isträning. Det är bara en så kallad apsanning, på samma sätt som påståendet att "intresset för hockey i Apschtaan är större än någonsin!" är en apsanning (dvs lögn) eftersom vi alla vet att Apan har vikande publiksiffror inte bara på hemmais utan också borta, då alla ledsnat på Apans trista fulspel, färgat av filmningar och tjafs efter varje avblåsning, medan lagets primadonnor och mannekänger bättrar på sminket.

Den så kallade "Första isträningen" handlar, som alla numera vet, om att de fixar ett evenemang för förskolebarn med gratis inträde med största dragplåstren i form av en apliknande docka, ansiktsmålning och fiskdamm.

Vi ser fram emot den stoooooora hockeyhändelsen!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sparkbolls-VM för damer är över och det har varit fina matcher och ett fint mästerskap.

Där de lag som gick längst hyllats på olika sätt.

Australien, Tyskland och England som alla fick stryk av Sverige förklarade att svenskorna hade "tur" och andra fåniga bortförklaringar: England, som förlorade matchen om bronset mot Sverige, menade att de var "glada över att inte ha vunnit" eftersom endast Glud var det som gällde.

US of D, som vann Gludet, kommer inte som andra amerikanska mästarlag att åka till Vita Huset för att skaka hand med Trump, då de redan innan förklarat att de inte tror på samma principer som "You can grab them by the pussy" Trump. Vilket Trump irriterats över. Han började ju sin period som "president" med att skälla ut spelare i mästarlaget i amerikansk fotboll, eftersom dessa vägrade låta sig bli inbjudna av "fake news!"-president Trump. som å sin sida menade att de var betalda drängar som skulle applådera trumpen.

Sverige tog ju brons i VM, efter att i slutspelet vunnit samtliga matcher förutom semin mot Holland, som man förlorade med 0-1 på övertid. Laget var överlyckligt och bronsmedaljerna delades bl a ut av statsminister Löfven, som också sjöng duett med Olivia Schough när bronset firads. Löfven har dessutom till UEFA och FIFA meddelat att han anser att det är orätt att kvinnliga sparkbollsspelare har så extremt mycket sämre betalt än manliga.

Men nu rinner det till för Leif PorkkaBork, som anser sig vara expert på kvinnlig sport, sedan han som "förbundskapten" för damkronorna under flera år totalt kört svensk damhockey ned i en djup grop.

Ovärdigt! menar Porkka och anser att Löfven inte borde ha firat med damerna.

Regeringen avstår från att ha synpunkter på Porkkas synpunkter, men konstaterar att Porkka inte hade några synpunkter alls när Löfven firade småkronornas Glud för U18 i omklädningsrummet med spelarna.

Dinosaur-Porkka har lyckats lära sig använda tangentbord med internet-access och fortsätter vidareförmedla sina "expertåsikter" trots att dessa är något ålderstigna, kommande från perioden mellan Jura och Krita.
Kommentera