Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978397

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sparkbolls-VM för damer är över och det har varit fina matcher och ett fint mästerskap.

Där de lag som gick längst hyllats på olika sätt.

Australien, Tyskland och England som alla fick stryk av Sverige förklarade att svenskorna hade "tur" och andra fåniga bortförklaringar: England, som förlorade matchen om bronset mot Sverige, menade att de var "glada över att inte ha vunnit" eftersom endast Glud var det som gällde.

US of D, som vann Gludet, kommer inte som andra amerikanska mästarlag att åka till Vita Huset för att skaka hand med Trump, då de redan innan förklarat att de inte tror på samma principer som "You can grab them by the pussy" Trump. Vilket Trump irriterats över. Han började ju sin period som "president" med att skälla ut spelare i mästarlaget i amerikansk fotboll, eftersom dessa vägrade låta sig bli inbjudna av "fake news!"-president Trump. som å sin sida menade att de var betalda drängar som skulle applådera trumpen.

Sverige tog ju brons i VM, efter att i slutspelet vunnit samtliga matcher förutom semin mot Holland, som man förlorade med 0-1 på övertid. Laget var överlyckligt och bronsmedaljerna delades bl a ut av statsminister Löfven, som också sjöng duett med Olivia Schough när bronset firads. Löfven har dessutom till UEFA och FIFA meddelat att han anser att det är orätt att kvinnliga sparkbollsspelare har så extremt mycket sämre betalt än manliga.

Men nu rinner det till för Leif PorkkaBork, som anser sig vara expert på kvinnlig sport, sedan han som "förbundskapten" för damkronorna under flera år totalt kört svensk damhockey ned i en djup grop.

Ovärdigt! menar Porkka och anser att Löfven inte borde ha firat med damerna.

Regeringen avstår från att ha synpunkter på Porkkas synpunkter, men konstaterar att Porkka inte hade några synpunkter alls när Löfven firade småkronornas Glud för U18 i omklädningsrummet med spelarna.

Dinosaur-Porkka har lyckats lära sig använda tangentbord med internet-access och fortsätter vidareförmedla sina "expertåsikter" trots att dessa är något ålderstigna, kommande från perioden mellan Jura och Krita.
Kommentera